Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ο Σταμάτης Μέλλος υποψήφιος με τον Καμένο στην Μεσσηνία.

Τελικά μετά από πολύ προβληματισμό ο πρόεδρος των μικροπωλητών Ελλάδος Σταμάτης Μέλος θα είναι υποψήφιος στην Μεσσηνία και όχι στην Αρκαδία όπως αρχικά τον πίεζαν πολλοί λόγω Λυκουρέντζου.

Τώρα αυτή η εξέλιξη αναμένετε να φέρει αναστάτωση στην Μεσσηνία και στους εδώ μνηστήρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση για το νέο κόμμα του καμένου είναι μεγάλη και στον μεγαλύτερο νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου μια και αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις οι «ανεξάρτητοι Έλληνες» βγάζουν έδρα στην Μεσσηνία.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τον δραστήριο πρόεδρο των.........

μικροπωλητών Ελλάδος δεν αναμένετε να τον αφήσουν εύκολα.. οι Μεσσήνιοι να κατεβεί εδώ αλλά όπως χαρακτηριστικά μας είπε κάποιος, θα θέσουν βέτο στο «Καμένο» για τον Μέλλο στην Μεσσηνία.

BEST TV

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News Ο Σταμάτης Μέλλος είναι Μεσσήνιος έχει σπίτι στον Μεσσοπόταμο Μεσσηνίας και έρχεται συχνά στην Μεσσηνία. Γνωρίζει τα προβλήματα του νομού, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στον νομό και θεωρείται από τον Πάνο Καμμένο μια από τις καλύτερες επιλογές.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο των μικροπωλητών Ελλάδος Σταμάτη Μέλλο τον ρωτήσαμε ευθέως για το αν θα κατέβει υποψήφιος με τον Καμμένο στην Μεσσηνία αλλα ο ίδιος ούτε το αρνήθηκε αλλά ούτε και το επιβεβαίωσε.
Θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.