Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πάνος Καμμένος: Καμία συνεργασία με τη ΝΔ

Κανένα «παράθυρο» συνεργασίας, προεκλογικής ή μετεκλογικής με τη Νέα Δημοκρατία, τον ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή δεν άφησε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, ...........

ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας, συμπληρώνοντας ότι ουσιαστικά τα μνημόνια -το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑΟΣ- στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως «νεοναζιστικό κόμμα». «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ», πρόσθεσε.

Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, τονίζοντας ότι «από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά».

Διέψευσε τις φήμες προσχώρησης του Βασίλειου Μαρκεζίνη στο κίνημα, το οποίο είναι ανοικτό στους βουλευτές που δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους, όπως είπε και υποστήριξε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη Δημαρά και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Είμαστε σε επικοινωνία με όλους», τόνισε.

Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σύστασης ΚΟ (συγκεντρώνονται 10 βουλευτές), ωστόσο πρόσθεσε: «δεν θα πάμε για να αρπάξουμε την επιχορήγηση, αν θα γίνει θα είναι μόνο για ένα λόγο, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Τρίτη τη δανειακή σύμβαση».

Τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή κατάθεση του προέδρου της ΤτΕ Γ. Προβόπουλου στην εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να ελεγχθούν ποινικά».

iefhmerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.