Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ουτε συννενοημένοι να ήταν Αναγνώστης και Γιαννακοπούλου!!!

Με το που βάλαμε το μήνυμα του αναγνώστη μας, ελάχιστα λεπτά μετά μας ήρθε δελτίο τύπου από την Νάντια Γιαννακοπούλου το οποίο σας παραθέτουμε έτσι για να δείτε τι είδους κινητοποίηση έχει ξεκινήσει.

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Και εσείς ξέρετε τι θα κάνετε στις κανονικές εκλογές....
Διαβάστε ......

ΝΑΝΤΙΑ Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αθήνα, 16/03/12

Μήνυμα Νάντιας για τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Η ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 18 Μαρτίου, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το Κίνημά μας. Με την εκλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου ξεκινάμε έναν αγώνα πολιτικής ανασύνταξης, ανανέωσης και δημιουργίας, με στόχο τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές. Για να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Καλώ κάθε προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία και να στηρίξει έμπρακτα το Κίνημά μας. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα αποτελεί δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προοπτικής.


5 σχόλια:

  1. τι σχολια??αφου εχουμε πει καμια αναρτηση για τους προδωτες του νομου μεσσηνιας και εσεις συνεχιζετε να τους δινετε <>.τι νοημα ειχε τοτε που ειχαμε πει καμια αναρτηση γι δαυτους,παρακαλω βγαλτε τις φατσες τους μας χαλανε τη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τονίσαμε την συγκυρία του μηνύματος Αναγνώστη και της κ. Γιαννακοπούλου.
    Γι αυτό και η δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμα.
    Πάρτο σαν επιβεβαίωση του μηνύματος αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια αμα εχουμε λογο και π@π@ρ...α οι εκλογες ειναι κοντα,εκει να απαντησουμε σε ολους αυτους τους κυριους που μας εχουν φαει την ζωη στην κυριολεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.