Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Παραμένει η παράνομη χωματερή λίγο πρίν την Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Και ο Στάμος δεν σηκώνεται από την καρέκλα ούτε για κατούρημα...

Παντρεμένος με την καρέκλα του προέδρου της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών ο Μπάμπης Στάμος, δεν ενδιαφέρεται για το παραμικρό στην Δημοτική ενότητα....

Την Τρίτη δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από την παράνομη χωματερή που έχει μετατραπεί ένας χώρος (επί του δρόμου Φιλιατρών - Αγίας Κυριακής) λίγο πριν φτάσουμε στην Αγία Κυριακή.
Σήμερα Παρασκευή, 4 μέρες μετά δηλαδή, ..........

η κατάσταση στο ίδιο σημείο εξακολουθεί να είναι ίδια και χειρότερη.
Παρά την άσχημη κατάσταση του Δήμου, με καμένες λάμπες, σκουπίδια στους δρόμους, κατάσταση αχαρακτήριστη στα Φιλιατρά, ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας αντί να ενδιαφερθεί έστω στο ελάχιστο για να κάνει ότι μπορεί, κάθεται στο γραφείο του, και από κει και μετά όσα πάνε και όσα έρθουν...

Κ. Πούλο ως Αντιδήμαρχος, ανέλαβε δράση και ρίχτου κάνα γκάζι. Έχει καταντήσει μια γραφική φιγούρα στο Δημαρχείο. Από τις 7 που θα πάει μέχρι το μεσημέρι που θα φύγει δεν σηκώνεται από την καρέκλα ούτε για τουαλέτα.

Προς θεού δηλαδή!!!! Ας ασχοληθεί με τον Δήμο λίγο. Δεν εκλέχτηκε για να το παίζει αγάς στο Δημαρχείο. Αν δεν θέλει να ασχοληθεί ας παραιτηθεί να μπει ο επόμενος.
Αρκετά με κάτι κηφήνες σαν τον Στάμο και κάτι επιστάτες...

Δείτε τα χάλια στην Αγία Κυριακή.



8 σχόλια:

  1. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ? ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ? ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που φωαναζεις,τα κοιταζεις απο εδω και περα ,να μην πετας τα σκουδια σου οπου κι οπου, γυφτο ε!γυφτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.
    ΚΑΦΕΔΑΚΙ , ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ, ΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΑΠ'ΕΞΩ , ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΛΑΜΠΕΣ , ΓΟΥΒΕΣ , ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ INTERNET CAFE ΑΠ'ΕΞΩ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ Ο ΜΗΝΑΣ.
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πρώην Διαχειριστής18 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:47 μ.μ.

    Θα πρέπει να μάθει ο κ. Στάμος και ο κάθε κ. Στάμος (προσωπικά δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο) ότι οι πολίτες των Φιλιατρών πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη μέσω της ΔΕΗ. Σε ένα λογαριασμό ρεύματος τα περισσότερα χρήματα είναι ΕΡΤ και Δημοτικά Τέλη.
    ΑΠΑΙΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ όπως ο Δήμος ξέρει να εισπράττει τα λεφτά από την ΔΕΗ (τα Δημοτικά τέλη) να ξέρουν να παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας φωτισμού και ΓΕΝΙΚΑ ότι μπορεί να καλύπτει το τέλος που πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ.

    ΑΠΑΙΤΩ να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η φαρσοκομωδία στο Δημαρχείο. Έμαθα και δεν θα αναφέρω ποιός μου το είπε, ότι Λάμπες για την κυπαρισσία αγοράζουν και εδώ δεν αγοράζουν τίποτα, και τις λάμπες τις πληρώνουν οι πολίτες.
    Για την Κυπαρισσία πληρώνουν κανονικά για έργα κλπ κλπ και για τα Φιλιατρά δεν δίνουν έναν παρά.

    Επειδή η κατάσταση με τα Φιλιατρά έχει παραγίνει καλό θα ήταν όποιος δεν γουσταρει πλέον να προσφέρει έργο για το οποίο εκλέχθηκε, να παραιτηθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον αναγκάζει να μένει στο Δημοτικό κατάστημα με το ζόρι. Ας πάει σπίτι του και ας κάθεται όλη μερα και ολη νύχτα πίνοντας καφέ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ τι θα κάνει ο κ. Στάμος και ο κάθε κ. Στάμος.

    Επιτέλους ασχοληθείτε και λίγο με την πόλη και τα προβλήματα της.
    Επιτέλους κάντε κάτι για την καθημερινότητα του Δημότη.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ. Αρκετά πια με το χάλι που επικρατεί.

    Ο Πρώην Διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώην εμείς θα τα πούμε από κοντα για τον 3.06 για μια λεξούλα που έγραψε.Ο Συννόματός σου είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα βρισίδια είμαστε πρώτοι αλλά να μάθουμε την αλήθεια είμαστε τελευταίοι.Και εγώ ρώτησα στην Κυπαρισσία και μου είπαν άλλα πρώην .Αλλα είπε ο Τσίγγανος !!!Και όποιος εχει εκλεγεί να βοηθάει και όχι να κάνει αντιπολίτευση και μόνο!!Επίσης ρώτα τουσ ηλεκτρολόγους του δήμου την αντιπολίτευση και την μείζωνα.Ο χαλικρατης προχωραει.Για ρώτα τα λεφτα για τον δήμο στον λογαριασμό της δεη τα παίρνει ο δήμος?Γιατί κάνουν κατασχέσεις στον δήμο γιατι δεν έχει λεφτα ο δήμος?Τί έγινε με το μέρισμα τουΚωνσταντακόπουλου οι καντίνες τι έσοδα αποφέρουν.Τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο δεν θα έχει σε λιγο να πληρώσει τους υπαλλήλους του σε λίγο.Ασ βοήθήσουμε λίγο και εμείς να αναδεικνύουμε τα θέματα σωστα να κατακρίνουμε και να καταλογίζουμε ευθύνες για τον δήμο μας εμείς και τα παιδιά μας θα ζήσουμε και ζούμε εδώ.Α ρε παιδιά η αντιπολίτευση τι κάνει πώς βοηθαει ?Για όλα φταίει κάποιος και είναι ο χαλικράτης και οι οπαδοί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.