Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου η προμήθεια των σημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Η προμήθεια τους θα γίνεται μόνο από τις ΔΟΥ
Τρεις φορές άλλαξε μέσα σε 24 ώρες η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας.

Χθες, ο Γενικός Γραμματέας Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων, Γιάννης Καπελέρης, διαβεβαίωνε πως η προμήθεια των τελών θα γινόταν έως τις 10 Ιανουαρίου.
Σήμερα, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως .........

τελικά η προμήθεια των σημάτων κυκλοφορίας - όπως και η πληρωμή κάθε άλλου φόρου και τέλους - θα γίνει έως τις 2 Ιανουαρίου και τελικά πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως οι φορολογούμενοι θα λάβουν παράταση έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011 καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012. Για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες».

Το ίδιο το υπουργείο από νωρίς το μεσημέρι είχε αναρτήσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «υπενθυμίζεται η πάγια ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών, σε περίπτωση μη λειτουργίας των Δ.Ο.Υ. για οποιονδήποτε λόγο, να παρατείνονται όλες οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών στις Δ.Ο.Υ., την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ειδικότερα, οι φορολογικές εκκρεμότητες με διορία αντιμετώπισης το τέλος του χρόνου, μπορούν να επιλύονται την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012».

NewsBeast

2 σχόλια:

  1. λιγη προσοχη σε αυτα που γραφετε δε βλαπτει. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥ. καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναδημοσίευση από το Newsbeast είναι. Δεν γράφτηκε από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.