Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια θα προσφύγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για το Ταμείο Μολυβιάτη

Η ονομασία του Ταμείου αρωγής των πυρόπληκτων με κεφάλαια ιδιωτών σε Ταμείο Μολυβιάτη ήταν ατυχής καθώς ο κ. Μολυβιάτης δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις των «ευγενών Ελλήνων» που το χρηματοδότησαν σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.

"Μετά από 4 χρόνια κανένας δεν έχει κάνει απολογισμό για τα χρήματα αυτά" συνέχισε ο κος Τατούλης υπογραμμίζοντας ότι " αυτή είναι μια συμπεριφορά η οποία αποτελεί το κακό παράδειγμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη 15 εκατομμύρια ευρώ με τις σκληρές της παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών, όπου το ταμείο ανήκει τώρα".

Ο κ. Τατούλης δήλωσε σίγουρος ότι τα χρήματα που ..........

θα εξασφαλίσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι περισσότερα από αυτά που το ταμείο μπορούσε να διαθέσει και ότι θα ζητήσει εξηγήσεις για τα χρήματα του Ταμείου που τελικά κατέληξαν στη μαύρη τρύπα των ταμείων του δημοσίου, προσφεύγοντας σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια αν χρειαστεί, διαφορετικά τα χρήματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν στους δικαιούχους δωρητές σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.