Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έλσα Παπαδημητρίου: "Δε δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ"

Με τη λέξη "λυπάμαι" η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου δήλωσε την ανάγκη σύστασης εθνικής κυβέρνησης συνεργασίας με τη ΝΔ. Δεν παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ. "Νιώθω εσωτερική κρίση", είπε.

Την απόφασή της να απέχει από την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ανακοίνωσε, προσερχόμενη στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου.

Η κ. Παπαδημητρίου, αιτιολογώντας την .........

απόφασή της, αναφέρθηκε στην ανάγκη για εθνική κυβέρνηση συνεργασίας και σημείωσε πως ο κ. Παπανδρέου πρέπει το βράδυ να ανακοινώσει ότι ζητά ψήφο για να ξεκινήσει διεργασίες συνεννόησης με τη ΝΔ.

Η ίδια δήλωσε ότι τα κρίσιμα σημερινά μεσάνυχτα θα δηλώσει "παρών" στη Βουλή για να ακούσει τον πρωθυπουργό. Ωστόσο, σημείωσε ότι "ενώ τόσες μέρες η κυβέρνηση Παπανδρέου χειρίστηκε τόσο σοβαρά το θέμα των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, τη μία τελευταία εβδομάδα φάνηκε η εσωτερική κακοδιαχείρισή μας".

Σημείωσε, δε, πως η ψήφος που είχε ανακοινώσει πως θα έδινε αφορούσε το ευρώ και όχι στελέχη της κυβέρνησης που με τη δράση τους έχουν καταπλήξει την υφήλιο.

Η ίδια υπογράμμισε ότι "λυπάται για την τροπή των εξελίξεων" και ότι αναπόφευκτα νιώθω εσωτερική κρίση, όπως ο κάθε απλός Έλληνας πολίτης και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της με το ερώτημα "Ποια κυβέρνηση να ψηφίσω;".

Πάντως, έκπληξη είχε προκαλέσει στους πολιτικούς κύκλους, η πρώτη αντίδραση της κ. Παπαδημητρίου ότι θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς είναι γνωστό ότι συνδέεται προσωπικά με την Ντόρα Μπακογιάννη που εξαρχής είχε δηλώσει ότι θα ασκήσει όσες πιέσεις διαθέτει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν την κυβέρνηση.

News 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.