Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Νέα προγράμματα COSMOTE Internet Any Wa

- Για πρώτη φορά σερφάρισμα στο Internet με χρήση των ΜΒ από το κινητό, το laptop ή το tablet όπως εσύ θέλεις, με ένα μόνο πάγιο!

Τη δυνατότητα να σερφάρουν στο Internet χρησιμοποιώντας τα MB από το κινητό, το laptop ή το tablet τους, όπως θέλουν, με ένα μόνο πάγιο, προσφέρει στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way.

Οι συνδρομητές της COSMOTE, για να επωφεληθούν .........

από τις δυνατότητες των νέων προγραμμάτων, αρκεί να επιλέξουν το πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και να το συνδυάσουν με ένα από τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρείας.

Τα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way, που μόνο η COSMOTE προσφέρει, αλλάζουν τα δεδομένα προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία για το σερφάρισμα στο Internet. Το Mobile Internet προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός, για να μπορεί να απολαμβάνει γρήγορο σερφάρισμα στο Internet με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE.

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way απευθύνονται σε νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.cosmote.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.