Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δυσκολεύτηκε να πληρώσει το χαράτσι ο Γιακουμάτος

Αφού πρώτα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, εξέφρασε τη δυσκολία του να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, ήρθε η σειρά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, να παραπονεθεί για την έκτακτη εισφορά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα fm", ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ανέφερε ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διακανονισμό γιατί δεν είχε να πληρώσει το ποσό που του αναλογούσε.

"Την πλήρωσα με δόσεις, γιατί δεν είχα .........

5.500 ευρώ να δώσω. Μου πήγε ένας μισθός. Επειδή δεν έχει ακουστεί, οι βουλευτές έχουν χάσει τέσσερις μισθούς συν την έκτακτη εισφορά. Αυτούς που είχαν κοπεί συν έναν που κόπηκε στη Θεσσαλονίκη, άρα οι βουλευτές παίρνουν τώρα 10 μισθούς, έχουν κοπεί τέσσερις. Δεν μπορούσα, λοιπόν, να τα δώσω όλα τώρα και το έκανα σε δόσεις. Τα έδωσα όμως".

Ερωτηθείς σχετικά, σχολίασε πως η συζήτηση για τα προνόμια των βουλευτών είναι άκρα λαϊκίστικη.

"Είναι άκρα λαϊκίστικη και το λέει κάποιος που δουλεύει, γιατί δόξα τω Θεώ είμαι γιατρός και δουλεύω, αλλά υπάρχουν συνάδελφοι βουλευτές που τους βλέπω και είναι ντροπή αυτή η σπέκουλα που γίνεται.

Πρώτος φταίει γι’ αυτό ο πρόεδρος της Βουλής. Του είπα να αναρτήσει στο Διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα της Βουλής όλα όσα παίρνει κάθε βουλευτής κάθε μήνα. Και να βάλουμε και τους δημοσιογράφους. Φταίει η Βουλή. Γιατί δεν κρεμάει στο τσιγκέλι, να φοβηθούν οι κλέφτες και οι νοικοκυραίοι. Είναι λάθος του Πετσάλνικου. Το λέω δημόσια και του το είπα και προσωπικά. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, αυτή η προβοκάτσια", σημείωσε.

News247

ΣΧΟΛΙΟ
Μετα τον Πάγκαλο, να κάνουμε έναν έρανο και για τον Γιακουμάτο....

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ(ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ)...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.