Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Κύπελλο Μεσσηνίας: Η Εράνη ισωπέδωσε το Ασπρόχωμα με 7 - 0 και πάει Ημιτελικά.

Ακόμα βάζουν γκολ στο γήπεδο.

Βροχή έπεσαν τα γκολ στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών όπου η Εράνη ισοπέδωσε στην κυριολεξία το Ασπρόχωμα με το επιβλητικό 7-0 στον επαναληπτικό αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Μεσσηνίας. Μια νίκη που σφραγίζει το εισιτήριο της Εράνης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. (Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.)

Το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει ακόμα .........

περισσότερα γκολ αν δεν πήγαιναν χαμένες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα με χαρακτηριστική ευκαιρία το δοκάρι του Ντινιώτη στο 58'.

Οι φιλοξενούμενοι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους γηπεδούχους και το αποκορύφωμα ήταν ο διαπληκτισμός στο 89 του Σιψά απέναντι στον Γρηγορακάκη κάνοντας τον Διαιτητή Πλεμενόπουλο να τους αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο.

Το "Brake Dance" με τα Γκολ έχει ως εξής:

17’ σουτ του Κουτσουρέ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Κόλλια που άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ
31’ οι αμυντικοί του Ασπροχώματος έδιωξαν το σουτ του Ανδρεόπουλου, όμως η μπάλα έφτασε στον Μιχ. Γρηγορακάκη, ο οποίος με στοχευμένο πλασέ στο “Γ” διπλασίασε τα γκολ της Εράνης
42΄ο Καραχάλιος προώθησε τη μπάλα στον Κόλλια που από κοντά πέτυχε το 3-0
55’ ο Μιχ. Γρηγορακάκης «σέρβιρε» στον Μικελάτο κι εκείνος με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη στο 4-0
66’ σέντρα από αριστερά του Μιχ. Γρηγορακάκη και ο Κόλλιας με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 5ο γκολ της Εράνης συμπληρώνοντας χατ-τρικ
79’ φάουλ του Κουτσουρέ, κεφαλιά του Μικελάτου και 6-0
81’ από κάθετη πάσα του Κουτσουρέ, ο Χρονόπουλος πέρασε και τον τερματοφύλακα, σφραγίζοντας τη νίκη της Εράνης με το 7ο γκολ.

Εύκολο απόγευμα για τον Πλεμμενόπουλο και τους βοηθούς του Ροβολή και Καστανά.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος (46’ Χρονόπουλος), Λυμπερόπουλος (56’ Ι. Γρηγορακάκης), Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης (65’ Φουρναράκος), Μπαστακός, Νινιός, Κουτσουρές, Μικελάτος, Κόλλιας, Μιχ. Γρηγορακάκης.

ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ: Ζησιμάτος, Καραχάλιος (46’ Ανδριανόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Φουρναράκος, Τσίρμπας, Χατζηπαναγιώτης, Άρ. Ηλιόπουλος, Φίλιος (46’ Παπουτσής), Π. Ηλιόπουλος (46’ Κατσιβαρδέας), Σιψάς, Γεωργακόπουλος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στα ημιτελικά η Εράνη αντιμετωπίζει τον Πάμισο

Και τώρα οι τέσσερίς τους…

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβώς δεν βάλαμε; Σήμερα το μοναδικό σχόλιο που ήθελε έγκριση από την διαχείριση του blog ήταν το δικό σου που λες γιατί δεν βάζουμε αυτά που γράφουμε. Δεν υπήρχε κανένα άλλο σχόλιο.

    Και φυσικά το δικό σου σχόλιο αγαπητέ 8:54 δημοσιεύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ Αdmin ΟΝΤΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ.
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ Βlog ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ .
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου τι λόγω έχουμε οι δυο διαχειριστές που είμαστε στο blog να μην ανεβάζουμε τα σχόλια σας την στιγμή μάλιστα που δεν είναι υβριστικά;
    Κανένα λόγο δεν έχουμε. Ότι σχόλια υπάρχουν και δεν περιέχουν βρισιές (προς τον οποιονδήποτε) βγαίνουν όλα.

    Τον τελευταίο καιρό υπάρχει κάποιο θέμα με τον Internet Explorer και δεν παίρνει καθόλου μηνύματα. Τα γράφεις κανονικά και όταν πατάς υποβολή δεν τα στέλνει σε εμάς για έγκριση. Μήπως τα σχόλια που λες ότι τα έκανες, τα έκανες με internet Explorer; Αν ναι, τότε δεν τα πήρε καθόλου το σύστημα. Και φυσικά δεν μπήκαν καν ούτε στα μηνύματα που περιμένουν έγκριση. Το πρόβλημα δημιουργείται με τον internet Explorer. Με άλλους browser δεν συμβαίνει αυτό. Εχουμε κάνει δοκιμή με Safari, Mozilla, Opera, Chrome και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Τα σχόλια πήγαν κανονικά για έγκριση. Μονο με τον Explorer έχουμε θέμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ το πρόβλημα. Ελπίζουμε να λυθεί μιας και με την βοήθεια του πρώην διαχειριστή μας στείλαμε το πρόβλημα στην Google.
    Μην μας κατηγορείτε άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο Αdmin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.