Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας δίνει την εκκίνηση..... [ VIDEO ]

Κώστας Κόλλιας. Ο Χαΐστας Δήμαρχος.
Εκτός από καλός συνδικαλιστής, καλός Δήμαρχος, ο Κώστας Κόλλιας μας αποδεικνύει ότι είναι και καλός στις εκκινήσεις κόντρας!!!!!!
Πολύπλευρο ταλέντο ο Δήμαρχος Τριφυλίας....

Την ώρα που η αστυνομία κυνηγάει τα μηχανάκια για τις κόντρες, ο Δήμαρχος δίνει την εκκίνηση....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO









ΚΑΙ ΝΕΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΩΣ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

36 σχόλια:

  1. Τρια πουλακια ...καθονται!!!
    ετσι πως το πας..χωρις εργα προσεξε μη γινεις χειροτερος απο τους προηγουμενους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΟΚΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sigxaritiria !!!!!!! mpravo se aftous pou ton psifisan !!!! ta xalia sas ta mavra !!!!!!! tha apoteliosete to xourioudaki mas ....oust...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήνυμα μέσω Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    AYTO TO ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ......@yahoo.gr

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

    Μας το έστειλαν χθες βράδυ με E-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΕΚΗΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑΣ!!!!! ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΠΑΖΙΟΤΗ ΟΛΑ ΠΡΗΜΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ Ε??? ΑΝΤΕ ΒΡΕ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΗΝΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ???? ΑΧΧΧΧΧΧ..... ΚΡΙΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΤΙΑΡΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΓΙΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το υποβάθμισες πολύ το επίπεδο.
    Εμείς κάναμε την δημοσίευση για να δείξουμε ότι ο Δήμαρχος είναι κοντά στην νεολαία και στηρίζει την νεολαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτος ειναι ο δημαρχος που εκλεξατε......ενα μεγαλο μπραβο σε ολουσ εκεινους που αγωνιστηκαν για εκλεξουν τον κολλια δημαρχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα χάλια μας τα μαύρα.Είναι αυτό που λένε για κάθε τόπο.Ό,τι αξίζεις παίρνεις.
    Όσο για τον δήμαρχο....Τι να πω.Άντε και νομάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. admin....τα χαλια σοθ τα μαυρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαζι σου δημαρχε θελουμε κ αλλες εκκινησειςςςςςςςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επειδή έγραψε το Δημοτικό Σαφάρι μπράβο δήμαρχε το γύρισες και εσύ τώρα ότι είναι κοντά στη νεολαία.

    Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ , όσο για το δήμαρχο να τον χαίρονται εκείνοι που τον πρότειναν και πιο πολύ ο Σαμαράς που του έδωσε το χρίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ? ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΗΛΙΑ? ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ ΣΤΟ ΒΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ? ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑΝΙΟΥΖ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΙΑΣΑΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΜΟΥΓΓΑ. ΚΡΑΧΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΘΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή ειπωθήκαν πολλά πράγματα και στο Best τώρα το βράδυ, με τα οποία δεν συμφωνούμε. Μοναδικός σκοπός που δημοσιεύσαμε το Video ήταν για να προβάλουμε το φιλολαϊκό προφίλ του Δημάρχου.
    ΠΟΤΕ δεν θελήσαμε να τον εκθέσουμε αν και έτσι άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Δεν θέλαμε να τον κράξουμε όπως γράφει ο παραπάνω αναγνώστης.

    Θέλαμε να δείξουμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει άριστη επικοινωνία με τους νέους ανθρώπους, ότι δεν είναι δήθεν, ότι δεν είναι άνθρωπος που ζει σε μια γυάλα μην τυχόν και τον τσαλακώσουν.

    Δυστυχώς κάποιοι το είδαν για να βγάλουν πολλά εναντίον του Δημάρχου. Εμας αυτά δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Και θα υπάρξει σχετική ξεχωριστή δημοσίευση στο θέμα η οποία θα αναφέρει την ακριβή μας θέση στο θέμα.

    ADMIN TEAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ego ton pao poli to dimarxo!!!!einai alani giati einai konta stin nea genia me opiodipote tropo mprabo toy to tonizo to mprabo toy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΣΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΤΥΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΡΟΥΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε μαγκεσ εσεισ δεν κανετε για τιποτα εισται ολοι ξεφτιλεσ αφηστε τον ανθρωπο στην ησειχια του ρεεεεεεεεε καλα εκανε ο κυριοσ κολλιασ και να το ξανα κανει γτ ο κυριοσ κολλιασ θελει να ειναι μεσα στην νεολεα ρε και δεν σασ αρεσει αυτο εεεεεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΤΣΑΜΟΥΛΗ, ΟΤΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΝΤΑ "ΕΥΘΥΜΟΣ"....... Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΝΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τους 10 Σεπτεμβρίου 2011 12:02 π.μ. και 10 Σεπτεμβρίου 2011 12:09 π.μ.
    Η θέση του blog έχει αναγραφεί παραπάνω αλλά και σε ξεχωριστή δημοσίευση.

    http://filiatranews.blogspot.com/2011/09/blog-post_5163.html

    Αυτή είναι η επίσημη θέση μας, αυτήν οφείλετε να δεχτείτε. Δεν την γράφει κάποιος τρίτος, δεν την γράφει κάποιος άλλος. Την γράφει η ομάδα μας και αποτελεί την θέση μας.

    Τώρα τα περί ρουφιάνων κλπ κλπ δεν μας αγγίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΒΑΛΤΕ Κ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΡΙ...!!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΛ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΄ΣΕΙΣ , ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ?? ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..!!!!!! ΟΟΟΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλήθεια έλεγε για το Μπάσκετ. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε admin τι λες, ρε συ? πες μου οτι μιλας ειρωνικα για το οτι ο δημαρχος ειναι διπλα στην νεολαια.... αν το λες σοβαρα, εχεις πολλα χαλια!!!!! που ειναι διπλα ρε?? σε αυτοσχεδιες κοντρες μς μηχανακια? με ανηλικους? καλα ρε ..
    δε ντρεπεσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ... ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΡΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.. ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΖΕΤΕ ΣΕ ΔΙΦΗΜΙΣΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΤΣΗΠΟΥΡΟΥ... ΤΣΗΛΙΛΗ Η" ΝΤΑΡΕΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΗΡΜΑ ΤΟΥ ΤΣΗΠΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΛΙΑ.. Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!!ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε και ο δημαρχος ανθρωπος ειναι. πως κανατε ετσι λες και πουλα ναρκωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ετσι.... να δωσεις και καμια εκκινηση για κανα εργο γιατι δεν βλεπ τπτ δωσε δημαρχε μη κοβεις καθολου.... αντε στην υγεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΑΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ-ΑΓΝΩΣΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΛΙΑ ΕΕ;;; ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ναι ρε Μας ενοχλησε η συμπεριφορα του ΚΟΛΛΙΑ, που ηταν αλλου για αλλου,,,Εμεις ειμαστε ολοι κυριοι, σοβαροι,οκογενειαχρες,δεν κανουμε υπερτημολογησεις στα προιοντα μας,παμε στο σπιτι μας νωρις-νωρις το βραδυ,,,,,,τα παθη μας τα κρυβουμε καλα,καλα,,,,,,,,,ΟΥΣΤΕ ΡΕ,ΟΥΣΤΕ ΡΕ ΠΟΝΗΡΙΔΙΔΕΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΚΙΝΗΣΗ???ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.2 ΟΤΑΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 12ΧΡΟΝΙΑ.3 ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ?.Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.4ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ....ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΡΑΠΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΛΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.