Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Καμία νέα άδεια ταξί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα των ιδιοκτήτων ταξί σχολίασε:

"Η άποψη μου για το καυτό πρόβλημα των ιδιοκτήτων ταξί παραμένει απαρέγκλιτη.

Υποστηρίζω τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης από την ΕΝ.ΠΕ. μετά από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Η απόφαση ανέφερε δεν θα δοθεί καμία νέα άδεια στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι αιρετές περιφέρειες να αναλάβουν την ευθύνη ως εγγυητές ..........

για τη συνέχιση του διάλογου και την επάνοδο στο προηγούμενο Προεδρικό Διάταγμα και στα συμπεράσματα της διαβούλευσης μεταξύ του πρώην υπουργού Δημήτρη Ρέππα και ιδιοκτήτων ταξί.

Σε περίοδο μεγάλων κρίσεων η πιο σημαντική πολιτική παρέμβαση είναι κατά την άποψη μου η εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής άλλωστε αυτή είναι η ευφυής πολιτική διαχείριση των φλεγόντων ζητημάτων για κάποιον που κατέχει την τέχνη και την επιστήμη της διοίκησης."

2 σχόλια:

 1. ποιος ειναι ο τατουλης που θα αρνηθει σε πολιτη νομιμο αιτημα του , αν ψηφιστει ο νομος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδω ο Πέτρος είναι φάουλ. Αν ψηφιστεί ο νόμος είναι υποχρεωμένος να δώσει άδεις. Αρκετά κάποια λαμόγια τύπου Λυμπερόπουλου αλώνιζαν τόσα χρόνια. Αρκετά χρόνια οι ταρίφες της Αθήνας έβαζαν και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη κούρσα μέσα και γύρναγαν τον πελάτη όλη την Αθήνα. Ναι να ανοίξει το επάγγελμα και να γίνουν εταιρίες. Να υπάρχουν κανόνες. Κανίνες το πως θα είναι ντυμένοι, πως θα συμπεριφέρονται, κλπ κλπ. Οχι σαν κάτι γύφτους στην κυριολεξία που μπαίνεις μέσα και σου πετάει ο ταρίφας. Που πας κύριος....???
  Σιγά ρε γελοίε. με ξέρεις και από χθες; ή ο άλλος μου φοράει το πουκάμισο ανοικτό με την τρίχα κάγκελο σε πρώτο πλάνο. Αει σιχτήρι πια. Και ολα αυτά με τις ευλογίες του κάθε εργατοπατέρα Λυμπερόπουλου.
  Αρκετά πια. Καιρός για μια τάξη και στην (Α)ταξί(α).

  μόνο την αρκούδα δεν έχουν. Αν δεν τους αρέσει αν κάνουν αιτήσεις για σκουπιδιάρηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.