Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η δικαίωση του Θοδωρή Σαπέρα και Άλκη Ξύγκα για όσα έλεγε πρίν ένα χρόνο στην πλατεία Φιλιατρών για τον Καλλικράτη.

Tου πρώην Διαχειριστή μας

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες ποιες είναι οι πρώτες εφορίες που θα κλείσουν. Μεταξύ των άλλων ήταν και αυτές των Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.
Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών ο Δημήτρης Κουσελάς είχε πει μια εφορία ανά νομό Τι σύμπτωση??? Οι δυο εφορίες που καταργούνται ενσωματώνονται στην Κυπαρισσία!!!!
Θα υπαχθούμε όλοι μας στην ΔΟΥ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα έλεγε ο τότε Υφυπουργός Οικονομικών. Τι άλλαξε τώρα και ενσωματώνονται στην ΔΟΥ Κυπαρισσίας?
Να υποθέσουμε παρέμβαση κάποιου όπως πάντα υπέρ της Κυπαρισσίας?????????????

Το ΙΚΑ έκλεισε, η Εθνική υποβαθμίστηκε μέχρι να κλείσει σε ένα χρόνο όπως ακούγεται, και ενσωματώνεται στην Εθνική Κυπαρισσίας...
Ακούστηκε ότι η Εμπορική ψάχνει για κτήριο στην ...........

Κυπαρισσία και να φύγει από τα Φιλιατρά. Κάποιοι μέσα από την τράπεζα το διαψεύδουν. Θα δούμε με τον χρόνο αν αυτό που ακούγεται επαληθευτεί.
Όποια όμως τράπεζα φύγει και όπως δείχνουν τα πράγματα η Εθνική, να πάμε να πάρουμε ότι καταθέσεις έχει ο καθένας από την Εθνική και να πάμε τα χρήματα μας σε άλλη τράπεζα.
Οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών είναι σαν τους βρυκόλακες. Πεθαίνουν μόνο άμα τους αφαιρέσεις χρήμα. Αλλιώς δεν παθαίνουν τίποτα.

Κάποτε.... καλοκαίρι ήταν.... Ένας "Τρελός" Ο Θοδωρής ο Σαπέρας τα έλεγε και τα φώναζε από μικροφώνου στην πλατεία τότε που είχαμε κάνει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για να γίνει ο Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους και κάποιοι έλεγαν τα δικά τους.

Τελικά μήπως αυτός ο "τρελός" Θοδωρής Σαπέρας έλεγε αυτό που έβλεπε;
Μήπως ο "παλαβός" Θοδωρής Σαπέρας ήξερε κάτι παραπάνω που τα έλεγε τόσο χύμα???
Φίλτατε Θοδωρή οι λέξεις τρελός και παλαβός που χρησιμοποίησα, δεν έχουν πρόθεση να σε θίξουν. Είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούσαν τότε κάποιοι εναντίον σου.
Τελικά ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ. Και αποδείχτηκε ότι όλα αυτά που είπες δεν τα είπες για να πεις ότι μίλησες κι εσύ. Κάτι έβλεπες. Πόσοι θα σε θυμηθούν τώρα Θοδωρή τα λόγια σου...
Και για να είμαι και δίκαιος, δεν τα έλεγες μόνο εσύ, τα έλεγε και ο πρώην Δήμαρχος Αλκης Ξύγκας. Και επειδή είναι καλό να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε, ας θυμηθούμε τι έλεγες τόσο εσύ όσο και ο Άλκης ο Ξύγκας πριν ένα χρόνο περίπου και ας αναλογιστούμε πόσο δίκιο είχατε τότε.





3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ ΜΕ ΚΟΥΣΕΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ BLOGS.
    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ 300 ΑΤΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΕΑ. ΟΡΚΙΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ...ΠΡΩΗΝ?
    ΕΔΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ "ΤΡΕΛΛΟΥΣ " ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΑΒΟΥΣ" ΤΟΥΣ "ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΚΡΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ "ΘΑΝΑΤΟ" , ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ.

    ΣΑΠΕΡΑ.....
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.....ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος βρε παιδια εκλησε το ΙΚΑ φιλιατρων; Ασφαλως ο Κος Σαπερας!Οταν εστελνε τους δημοτες φιλιατρων στην Κυπαρισσια και στην Αθηνα το ξεχασε.Κατι τετοιοι κατεστρεψαν τα φιλιατρα και τωρα εκ του ασφαλους ξερουν και μιλανε.Δεν μενω στα φιλιατρα αν και δημοτης αλλα ξερω περισσοτερα απο σας,ειμαι εγω που πριν απο ενα χρονο σας ειχα πει οτι θα κλεισει η Εθνικη.Οταν θα φυγει και το Αστυνομικο τμημα τοτε θα καταλαβετε τι θα πει να γινεται μια πολη χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.