Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Άστραψε και βρόντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας για τα κουνούπια

Άμεση αντίδραση από Αλευρά – «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τα κουνούπια στο νομό μας». Ακαριαία ήταν σήμερα η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά στην δυσφήμιση που υπέστη ο νομός με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» που έκανε λόγο για... «Αεροπορική επιδρομή για τον ιό του Δ. Νείλου».
Και η αντίδραση του κ. Αλευρά ήταν έντονη μπροστά στα ........

όσα αναφέρονταν στα οποία απάντησε με συγκεκριμένα στοιχεία και με τα όσα έχουν ήδη γίνει με την εξέλιξη του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, διαβεβαιώνοντας κατηγορηματικά .....

«...πως δεν συντρέχει κανένας μα κανένας λόγος ανησυχίας». Ο Αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε το δημοσίευμα «...επικίνδυνο, κακής ενημέρωσης και κακής πληροφόρησης που έχει πανικοβάλει τους κατοίκους της Μεσσηνίας και τους τουρίστες».
Σημείωσε δε πως «..στις παγίδες που έχουμε βάλει στο νομό σας διαβεβαιώνω υπεύθυνα δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με το κουνούπι – τίγρης».

Ο κ. Αλευράς στην συνέχεια τόνισε πως μπορεί να καθυστέρησε λίγο η ανάπτυξη του προγράμματος καταπολέμησης «...όμως με συστηματική παρακολούθηση και με καταγραφή των στοιχείων που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και με προεργασία που είχαμε κάνει, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το θέμα των κουνουποειδών στο νομό κι όχι μόνο δεν υπάρχει επικινδυνότητα για την υγεία των κατοίκων αλλά δεν υπάρχει και μεγάλη όχληση, στις μεγαλύτερες περιοχές του νομού μας».

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ
Τριπλή σφαλιάρα στην Μεσσηνιακή εφημερίδα "Ελευθερία" από Ξενοδόχους, Καφαντάρη και Αλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.