Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Κλείνουν τα Στρατολογικά Γραφεία στην Πελοπόννησο

«Λουκέτο» μπαίνει στο τέλος Αυγούστου σε όλα τα Στρατολογικά Γραφεία των πόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς δημιουργείται Στρατολογική Υπηρεσία Πελοποννήσου.

Στην Τρίπολη θα λειτουργούν πλέον τα στρατολογικά γραφεία Σπάρτης, Ναυπλίου, Καλαμάτας, Κορίνθου και φυσικά της Τρίπολης.

Το νέο Στρατολογικό Γραφείο που μετονομάζεται .........

σε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) Πελοποννήσου θα εξυπηρετεί όλη την Πελοπόννησο στεγάζεται στην οδό Θεμιστοκλέους και Ταξιαρχών.

Το Στρατολογικό Γραφείο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τις 27 Αυγούστου. Οι πολίτες θα μπορούν επίσης να εξυπηρετούνται και μέσω διαδικτύου, μέσω ΚΕΠ ή τηλεφωνικώς.

Προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την κατάργηση των Στρατολογικών Γραφείων στις πρωτεύουσες των Νομών, με την πλήρη μηχανογράφηση των Στρατολογικών Υπηρεσιών, οι πολίτες, οι στρατεύσιμοι και οι οικογένειες τους θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλέον ηλεκτρονικά, μέσα από τους ιστοτόπους των Στρατολογικών Υπηρεσιών. Εκεί θα μπορούν να υποβάλλουν το αίτημα τους ηλεκτρονικά (ηλεκτρονική αίτηση), ενώ παράλληλα θα διευρυνθεί και θα βελτιωθεί περαιτέρω, η ήδη υπάρχουσα διασύνδεση τους με τα ΚΕΠ, τα οποία θα αναλάβουν να διαβιβάζουν όλα τα αιτήματα των πολιτών προς τις Στρατολογικές Υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.