Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Χριστιανούπολη Τριφυλίας Στερνό αντίο στον 76χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Στερνό αντίο στον 76χρονο Παναγιώτη Μιάμη, που το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε χωράφι λίγο έξω από τη Χριστιανούπολη Τριφυλίας, είπαν χθες το απόγευμα η σύζυγός του, οι κόρες του με τις οικογένειές τους, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Πόνος αβάσταχτος, βαρύς κι ανείπωτος για τον τόσο άδικο χαμό του δικού τους ανθρώπου. Ο μυστηριώδης θάνατος του 76χρονου έχει διαστάσεις πραγματικής τραγωδίας και από τα τρεμάμενα χείλη όλων το μόνο που έβγαινε ήταν ένα πελώριο «γιατί» και ένα απέραντο «πώς»…

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, κάτοικοι της περιοχής είδαν πως .........

είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση λίγο έξω από τη Χριστιανούπολη και αμέσως ειδοποίησαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας. Όταν όμως, κάποιοι από αυτούς έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, αλλά ένα αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Avensis» ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Μέσα σε αυτό, στη θέση του οδηγού ήταν κάποιος. Μετά τη κατάσβεση της φωτιάς, που είχε επεκταθεί και περιμετρικά του οχήματος, στο χωράφι, αντίκρισαν στη θέση του οδηγού ένα απανθρακωμένο πτώμα, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν του άτυχου 76χρονου. Από τις Αστυνομικές Αρχές ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου, που το μεσημέρι της Κυριακής έκανε αυτοψία στο σημείο του τραγικού συμβάντος και με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε, δεν φαίνεται να έχει ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου 76χρονου συντετριμμένοι από τον τόσο άδικο χαμό του δικούς τους ανθρώπου, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε, δεν πιστεύουν πως, ίσως, μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου και τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας. Η τοπική κοινωνία της Χριστιανούπολης είναι συγκλονισμένη και οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν και να εξηγήσουν το τραγικό τέλος του 76χρονου για τον οποίο σημείωναν πως ήταν καλός οικογενειάρχης, μαχητής της ζωής, ήσυχος άνθρωπος χωρίς να έχει διενέξεις, προστριβές ή διαφορές.

*Σεβόμενοι τη μνήμη του άτυχου 76χρονου και την επιθυμία συγγενών του, στους οποίους εκφράζουμε θερμά συλληπτήρια, δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες.

Του Ηλία Γιαννόπουλου - "Θάρρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.