Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Υπαρχιφύλακας ήθελε φακελάκι για να μην δώσει κλήση

Υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στη Κω συνελήφθη κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος, ύστερα από καταγγελία Πακιστανού μικροπωλητή. Ο 42χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κω επειδή σύμφωνα με την καταγγελία απαίτησε και έλαβε από τον μικροπωλητή 20 ευρώ προκειμένου να μη του βεβαιώσει τροχονομική παράβαση.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπαρχιφύλακας ..........

κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση σε βάρος του 27χρονου μικροπωλητή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 42χρονος Υπαρχιφύλακας συνελήφθη, χθες (17-08-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

Ειδικότερα, ο Υπαρχιφύλακας συνελήφθη μετά από καταγγελία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος Υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Κω, απαίτησε και έλαβε, την Τρίτη (16-08-2011) το πρωί, το χρηματικό ποσό των είκοσι 20 ευρώ, προκειμένου να μην του βεβαιώσει τροχονομική παράβαση.

Από τον Υπαρχιφύλακα υποβλήθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη επίσης.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Πακιστανός ήταν ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα; Τι είδους μικροπωλητής ήταν; Κατείχε άδεια μικροπωλητού; Και πως οι αστυνομικοί πίστεψαν το παραμύθι του λαθρομετανάστη και διώκουν τον αστυνομικό και όχι τον λαθρομετανάστη;
Τελικά στην Ελλάδα μόνο οι διάφοροι αλλοδαποί και οι λαθρομετανάστες προστατεύονται. Οι Έλληνες είναι του Κλώτσου και του μπάτσου.

2 σχόλια:

  1. a kala esu exeis ksefugei teleios me to sxolio sou.to an einai paranomis se peirakse? to oti o kolompatsos me kataxrisi eksousias zitage ntabatziliki den se enoxlise?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το δικό σου σχόλιο είναι ακόμα χειρότερο. Εσυ καταδίκασες ηδη τον Υπαρχιφύλακα.
    Το ενδεχόμενο ο λαθρομετανάστης να είπε ψέματα για να μην τον συλλάβουν ήγ για να γλυτώσει τις όποιες κυρώσεις ούτε καν σου πέρασε από το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.