Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Διαψεύδει ο Πάγκαλος ότι πολίτης του άρπαξε τα ψάρια

Το γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου, με σχετική ανακοίνωσή του, διέψευσε την ιστορία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία ένας νεαρός σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, άρπαξε μια πιατέλα με ψάρια από το τραπέζι του αντιπροέδρου, υποδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως "μαζί τα φάγαμε."

Ειδικότερα, η ανακοίνωση είχε τον .........

χαρακτηριστικό τίτλο “ψέμα στο ψέμα”, ενώ ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει πως πίσω από όλα αυτά τα δημοσιεύματα “κρύβεται” η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά μέρος της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

“Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει επισκεφθεί τον Πειραιά εδώ και μήνες, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν στον Πειραιά, εκείνος ήταν εκτός Αττικής.

Βέβαια και σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ένα βιντεάκι που να πιστοποιεί το γεγονός. Δηλαδή κανείς από την παρέα του νεαρού, όπως αναφέρουν τα blogs, δεν σκέφθηκε ότι η βιντεοσκόπηση του γεγονότος άξιζε τον κόπο;

Υπήρχε περίπτωση στην εποχή που βιντεοσκοπούνται τα πάντα, σε μια παρέα νέων να μην είχε ούτε ένας κινητό τηλέφωνο και να μην του πέρασε από το μυαλό;

Είναι προφανές και εδώ το ασύστολο ψεύδος.

Μέχρι τώρα η συνήθης πρακτική ήταν η παραποίηση των δηλώσεων του Αντιπροέδρου. Προφανώς δεν αρκεί πια, οπότε τώρα προκρίνεται η τακτική της κατασκευής ανύπαρκτων ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια.

Ψέμα στο ψέμα λοιπόν, αυτή είναι η νέα τακτική του 2ου ορόφου της Συγγρού”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.