Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Χωρίς ΤΑΧΙ σήμερα ολόκληρη η χώρα.

Σε πορεία σύγκρουσης οδηγούνται οι σχέσεις των αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και του υπουργείου Υποδομών, μετά την αιφνίδια απόφαση του υπουργού Γιάννη Ραγκούση να προχωρήσει άμεσα σε πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ΤΑΧΙ.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας .......

Ομοσπονδίας ΤΑΧΙ, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Έτσι τα ΤΑΧΙ όλης της χώρας, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 5 τα ξημερώματα αύριο, έως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι η απόφαση που ανακοινώθηκε οδηγεί σε πλήρη απορρύθμιση του κλάδου των ΤΑΧΙ και ισοπέδωσης των πάντων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, καθορίστηκε και η στάση που θα τηρήσουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, στην αυριανή συνάντηση που θα έχουν με τον κ. Ραγκούση.

Την Πέμπτη 7/7, συγκαλείται το Κλαδικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστούν τα αποτελέσματα της συζήτησης με τον υπουργό και θα ληφθούν αποφάσεις για τους περαιτέρω χειρισμούς.

Η Ομοσπονδία καλεί, τέλος, τα τοπικά σωματεία να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών υγείας.

Real.gr

2 σχόλια:

  1. Θεέ μου ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο αυτό δώρο.
    Τα ταξί στην Αθήνα δημιουργούν απίστευτο κυκλοφοριακό με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να καθυστερούν πολύ να φτάσουν στις στάσεις και γενικά στον προορισμό τους.
    Μακάρι να καταργούσαν όλα τα ταξί για να ανασάνει λίγο η Αθήνα.


    .καλό θα ήταν οι ταξιτζήδες της Αθήνας να απεργήσουν για καμια 10ετία διότι έτσι και μόνο ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑΞΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΚΟΥΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ).
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ.ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ . ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑΦΤΥΣΤΕ ΜΕ.
    ΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ 6000 ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ .
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.