Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Θέμα συζήτησης ήταν χθές βράδυ στην πλατεία η υπόθεση με το Στόμιο.

Θέμα συζήτησης έγινε χθες βράδυ στην πλατεία των Φιλιατρών το χθεσινό μας αποκλειστικό θέμα με το Στόμιο και τι συμβαίνει εκεί.
Τα πηγαδάκια πήγαιναν και έρχονταν σχετικά με τις διαδικασίες που πήγαν να ακολουθήσουν κάποιοι επιτήδιοι για να τα κονομήσουν χωρίς να εχει προηγηθεί καμία δημοπρασία και καμία απολύτως άλλη νόμιμη πράξη.

Πάντως και σήμερα που επισκεφθήκαμε .......

το Στόμιο η κατάσταση δεν έχει αλλάξει αν και όπως έχουμε μάθει από τον Δήμο έχει ειδοποιηθεί ο πρώην καντινιέρης να τα μαζέψει όλα.
Απορία μας δημιουργεί το πως και μέχρι τώρα δεν έχουν επέμβει οι αρμόδιες αρχές για το Στόμιο. Λιμενικό, Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η αρχιολογική υπηρεσία της Καλαμάτας που τόσο εύκολα κάηκε και ενδιαφέρθηκε για τα ανύπαρκτα αρχαία του Στομίου κλπ κλπ.
Η δημοπρασία που είχε γίνει το 2009 επί δημαρχίας Αλκη Ξύγκα μίσθωσε το Στόμιο για δυο χρόνια. και η σύμβαση έληγε το 2010.
Έχουμε στα χέρια μας την προκήρυξη της σύμβασης και σας την παραθέτουμε παρακάτω.

Πρίν ελάχιστα λεπτά διαχειριστής του blog μας τράβηξε έτσι δυο φωτογραφίες για να δείτε ότι δεν έχει απομακρυνθεί τίποτα ακόμα.
Ο Δήμος γνωρίζει;;;;;;
Οι αρχές γνωρίζουν;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ δεν επεμβαίνουν;

Θα επανέλθουμε. Το θέμα δεν θα μείνει έτσι και δεν θα ξεχαστεί από εμας. Ο Δήμος ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει Δημοπρασία -μιας και τα αρχαία είναι στην φαντασία της Αρχαιολόγας κ. Ξένης Αραπογιάννη,- ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι επιθυμούν και μέσω νόμιμης διαδικασίας να αναδειχθεί ο ανάδοχος για την καντίνα.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ για χιλιοστή φορά ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ. Να γίνει όμως αφού τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Όχι να το βλέπει κάποιος σαν τσιφλίκι του και να στήνει όποτε γουστάρει και όταν γουστάρει.












Κλικ στα φύλλα του εγγράφου




5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΑ,
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΗΞΕ? ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(αρχη δρομου με ΑΡΓΙΛΙ)ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΟΘΗΣΑΣ ΕΠΙ ΞΥΓΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ? ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ?
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αφού συζητάμε για παραλίες και καντίνες μπορεί να μας πει ο Δήμαρχος πότε και πώς δημοπρατήθηκε η δεύτερη καντίνα στο Λαγκούβαρδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δε γίνομαι ενοχλητικός ξαναθέτω το ερώτημα: Μπορεί να μας πει ο Δήμαρχος πότε και πώς έγινε η δημοπρασία για τη δεύτερη καντίνα του Λαγκουβάρδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα δημοπρασία δεν έγινε. Η υπόθεση ήταν α βα βα....
    Εξόφληση σε προεκλογικό γραμμάτιο. Καταλαβες ή το θες πιο λιανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ,ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΑΓΓΟΥΒΑΡΔΟ???

    COLPO GROSSO!!!!

    ΚΩΣΤΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.