Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Προπηλάκισαν τον Πεταλωτή στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης [ 2 VIDEO ]

Στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, στην οδό Αλεξουπόλεως, εγκλωβίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, από περίπου 70 άτομα, που ενημερώθηκαν για την παρουσία του και συγκεντρώθηκαν, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας γιαούρτια και αυγά. Αυτή τη στιγμή, περισσότεροι από 700 πολίτες έχουν σπεύσει στο σημείο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που .......

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έμπαινε στο κτίριο, δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες άρχισαν να του πετούν αυγά και γιαούρτια, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απώθησαν τους συγκεντρωμένους. Ο κ. Πεταλωτής βρίσκεται ακόμη μέσα στο ΚΑΠΗ, όπου μιλά στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Για «μεθόδους φασίστα» και άτομα που «κανιβάλισαν την εκδήλωση», έκανε λόγο στην ομιλία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποδίδοντας μάλιστα την επίθεση σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Επισήμανε, ακόμη, πως δεν είναι εγκλωβισμένος και πως «από τη μπροστά πόρτα μπήκα, από τη μπροστά και θα φύγω». Νωρίτερα, κάλεσε τους διαδηλωτές να συζητήσουν μαζί «ποιο είναι το πρόβλημα του πολιτικού μας συστήματος».

Από δεκάδες αρχικά, οι συγκεντρωμένοι έξω από το ΚΑΠΗ ανέρχονται πλέον σε περισσότερους από 700, καθώς κόσμος που ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο σημείο. Μπροστά στους διαδηλωτές έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ. Στα παράθυρα του κτιρίου, όπου βρίσκεται ο κ. Πεταλωτής, έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια για να αποτραπεί η είσοδος αντικειμένων εντός του κτιρίου.

Σχολιάζοντας το περιστατικό στο δελτίο του Mega, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε πως «έτσι όπως πάμε θα θρηνήσουμε θύματα. Από τύχη δεν είχαμε χθες».





TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.