Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φυγάδευσαν βουλευτές από τη θάλασσα

Με καΐκι φυγαδεύτηκαν Έλληνες αλλά και 65 ξένοι βουλευτές που συμμετείχαν σε συνέδριο στην Κέρκυρα, κάτω από τις αποδοκιμασίες 100 περίπου πολιτών.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, έξω από το χώρο όπου παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν των ξένων βουλευτών, συγκεντρώθηκαν «Αγανακτισμένοι» πολίτες και απέκλεισαν την έξοδο, ενώ βουλευτές κατήγγειλαν ότι τους πέταξαν πέτρες.

Το επεισόδιο, σημειώθηκε αργά .......

το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου της πόλης του νησιού, όπου οι «αγανακτισμένοι» είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών.







Όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η βουλευτής Ροδούλα Ζήση, που φυγαδεύτηκε με καΐκι, μαζί της ήταν οι 65 ξένοι βουλευτές, ο Νίκος Δένδιας από τη ΝΔ, αλλά και οι Άντζελα Γκερέκου και Ντίνος Βρεττός από το ΠΑΣΟΚ. Επίσης το ΑΠΕ μετέδωσε ότι στο δείπνο συμμετείχε και η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα.

Στην Κέρκυρα πραγματοποιείται συνεδρίαση της επιτροπής για τη μετανάστευση και όπως ανέφερε η κ. Ζήση, το βράδυ είχε οργανωθεί δείπνο στο ναυτικό όμιλο του νησιού προς τιμήν των ξένων βουλευτών.

Όταν το δείπνο ολοκληρώθηκε, ήταν αδύνατον να αποχωρήσουν οι βουλευτές από την κεντρική είσοδο. Έτσι «επιστρατεύτηκε» ένα καΐκι για να τους μεταφέρει.

Όμως σύμφωνα με την κ. Ζήση την ώρα που οι βουλευτές, Έλληνες και ξένοι, κατευθύνονταν προς το καΐκι οι 100 περίπου συγκεντρωμένοι άρχισαν να πετούν πέτρες.

«Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιος ξένος που ήρθε να τιμήσει την Ελλάδα» είπε η κ. Ζήση στο Mega.



Ο Ντίνος Βρεττός σημείωσε ότι παρόλο που υπήρχε αστυνομική δύναμη, ήταν αδύνατο να διασφαλιστεί η έξοδος.

«Από τις πέτρες θα μπορούσε να σπάσει κάποιο κεφάλι. Να σκοτώσει ακόμη και άνθρωπο» είπε ο κ. Βρεττός και πρόσθεσε: «Μία γραμματέας του συμβουλίου της Ευρώπης είχε μαζί της το παιδάκι της. Δίπλα μας έπεσε μια μεγάλη πέτρα που έσκισε την τέντα. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί το παιδάκι».



Διαδηλωτής: "Δεν πετάξαμε πέτρες"

«Δεν πετάξαμε πέτρες» υποστήριξε ένας εκ των διαδηλωτών μιλώντας στο Mega. Όπως είπε: «Κοτρόνες δεν υπάρχουν, μόνο πετραδάκια. Αυτό που είδα ήταν ένα μπουκάλι που έφυγε».

Όπως είπε ο διαδηλωτής, «Μας προκαλούσαν. Μας ερχόταν η μυρωδιά της αστακομακαρονάδας. Χτύπαγαν τα μαχαιροπήρουνα, γελάγανε, διασκεδάζανε» είπε ο κ. Προβατάς που παρενέβη στην εκπομπή.

Από την πλευρά του ο Ντίνος Βρεττός επέμεινε ότι η πέτρα έπεσε δίπλα του και έσκισε την τέντα, ενώ είπε ότι το μενού δεν περιείχε αστακομακαρονάδα.



Real.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτά δεν είναι τίποτα....
    Οι βουλευτές φυγαδευτηκαν από τον Εθνικό κήπο.
    Βουλευτές τρώνε ντομάτες στο πέρασμα τους.
    Τρώνε γιαούρτια......
    Και αυτά δεν είναι τίποτα......
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ........... για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι ερχονται και ετσι και γινουν εκλογές τα τοπικα αρνια θα ψηφισουν παλι ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ, εδώ είμαστε και θα το δεις φιλε, μακαρι να διαψευστώ.Πάλι σαν τις δημοτικες θα πέσουν στην φάκα, Πράσινο-Μπλε, Ολυμπιακος παναθηναικός κ.λ.π.
    Διαιρεαι και βασίλευε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.