Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος για το ΚΕΔΒ Καλαμάτας.

Έλαβα σήμερα στα χέρια μου την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ. Παν. Μπεγλίτη, σε ερώτηση που είχα καταθέσει στη Βουλή για την συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Διαβιβάσεων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας αποφεύγει να μας πει την αλήθεια και να μας απαντήσει ξεκάθαρα τι αποφάσεις έχουν πάρει, Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία.
Δεν υπάρχει ειδικός που να ........

πιστεύει και να κατανοεί ότι το κλείσιμο του Κέντρου Διαβιβάσεων θα συμβάλλει θετικά στις αυξημένες επιχειρησιακές απαιτήσεις ή ότι θα συμβάλλει στην δημιουργία ευέλικτων Ενόπλων Δυνάμεων, όπως χαρακτηριστικά γράφει.
Ακριβώς το αντίθετο ισχύει και είναι αστεία πράγματα αυτά, που εκθέτουν τον κ. Μπεγλίτη που τα υπογράφει. Ή μήπως αυξάνεται η επιχειρησιακή δυνατότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων με το να αυξάνονται οι μονάδες στην Κόρινθο, τόπο καταγωγής του κ. Μπεγλίτη;

Να μας απαντήσουν αν σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια υπάρχει, άλλο κέντρο Νεοσυλλέκτων καινούργιο και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης όπως τούτο της Καλαμάτας, με άριστες εγκαταστάσεις και κλιματολογικές συνθήκες, με αεροδρόμιο, με λιμάνι, με καινούργιο Νοσοκομείο.
Ποιο θα είναι το οικονομικό όφελος από το λουκέτο στο ΚΕΔΒ. Την ζημιά στην τοπική οικονομία δεν την λογαριάζουν;

Την ιστορία και την προσφορά της Μεσσηνίας στους αγώνες του Έθνους για ανεξαρτησία με το ιστορικό Σύνταγμα Παπαφλέσσα την αγνοούν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις;
Ας κάνουν μια επίσκεψη στο Στρατόπεδο πρώτα και ίσως αλλάξουν γνώμη.
Πριν είναι αργά, απευθύνομαι σε όλους τους Μεσσήνιους και ζητώ την Πέμπτη το πρωί (19-5) και ώρα 10 , να παραβρεθούμε στο Κέντρο Διαβιβάσεων στην τελετή ορκωμοσίας των στρατευμένων μας και με την παρουσία μας εκεί να στείλουμε ειρηνικό μήνυμα στην Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας για να μην βάλουν λουκέτο στο στρατόπεδο και την ιστορία του Νομού μας.

Όλοι να είμαστε εκεί: Πολίτες, Μητροπολίτης, Βουλευτές, Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Επιμελητήρια, Δικηγορικός, Ιατρικός, Φαρμακευτικός και Εμπορικός Σύλλογος, ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Ευχαριστώ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

10 σχόλια:

  1. Αν όλοι οι πολιτικοί είχαν το ένα εκατοστό από την τιμιότητα και την καθαρότητα που έχει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, η Ελλάδα θα ήταν σίγουρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    Δυστυχώς άνθρωποι έντιμοι και καθαροί σαν τον πρώην υπουργό, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είπα ότι ήταν Άγιος αν και θα έπρεπε. Είπα ότι ήταν τίμιος και καθαρός που αν του έμοιαζαν και οι υπόλοιποι έστω στο 1 εκατοστό του Λαμπρόπουλου, η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη.
    Μήπως έδωσε ποτέ δικαίωμα με σκάνδαλο με παρατυπίες η οτιδήποτε εναντίον του; Δεν θυμάμαι ούτε ένα. Και πολύ περισσότερο όταν ήταν υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΩΝ ΜΕ ..ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΝΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Admin αγαπάμε, εκτιμάμε το filiatra news, αλλά δεν χρειάζεται και τόση αγιολογία για τον κύριο.
    Μπροστά στον Πετράν δεν πιάνει μια.
    Κατά τη γνώμη μου είναι απλά ένας ηθικιστής.
    Υπάρχουν πολύ καλύτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α! και το μετοχικό ταμείο στρατού, επιβαρύνθηκε γιατί καθιέρωσε τιμητικές συντάξεις αντιστασιακών για ψηφοθηρικούς λόγους, κατά τη γνώμη μου.
    Οπότε, ας μη βιαζόμαστε να του στήσουμε και άγαλμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν η αλήθεια είναι αγιοποίηση.... Εγω ψηφίζω κάτι άλλο από το κόμμα που εκπροσωπεί ο κ. Λαμπρόπουλος. Όμως δεν μπορώ να μην πω κάποια αλήθεια γι αυτόν. Γιατί άραγε είναι κακό να πεις μια καλή κουβέντα για κάποιον;

    Ηθικολόγος ο Λαμπρόπουλος; Είναι ο μοναδικός πολιτικός που σηκώνεται να μιλήσει στην βουλή και τον χειροκροτούν Όλοι. Τον ακούνε με εξαιρετική προσοχή όλοι.
    Και το ξαναλέμε. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ οι υπολοιποι να του έμοιαζαν έστω στο ένα εκατοστό του Λαμπρόπουλου. Η Ελλάδα θα ήταν πολύ καλύτερη.

    Όσο για τον Πέτρο Τατούλη δεν χρειάζεται να μου πεις κάτι. Την υποστήριξη μας την είχε και θα την έχει απλόχερα γιατί πιστεύουμε σε αυτόν.
    Ο Πετράν είναι μακράν ο καλύτερος περιφερειάρχης. Και θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι κακό να μιλήσεις θετικά για κάποιον, απόψεις εκφράζουμε.
    Έχω διαφορετική, έχεις τη δική σου
    respect...
    Έτσι και αλλιώς η αλήθειαείναι υποκειμενική πολλές φορές
    Πάντως άποψη έχω διαμορφωμένη και δεν αλλάζω.
    Για τον Τατούλη, τον στηρίξατε γιατί έχετε κότσια και δεν παριστάνετε τους δήθεν τοπικιστές, αλλά λειτουργώντας ουσιαστικά προς όφελος του τόπου σας γι'αυτό και ενημερώνομαι από εσάς καθημερινώς και αδιαλείπτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να ξέρεις ότι θέλουμε τον διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα μωρέ και ο Άγιος Ιωάννης ο Λαμπρόπουλος από τότε που τον έδιωξε ο Καραμανλής παραμυθάκια μας έλεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.