Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μήνυμα Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου ενόψει των φοιτητικών εκλογών της Τετάρτης 18 Μαΐου 2011

Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε ως χώρα και ως κοινωνία θα ήταν η χαριστική βολή για το μέλλον αυτού του τόπου, η απουσία των νέων ανθρώπων από την πολιτική.

Οι νέοι οφείλουν να αγωνίζονται για μια παιδεία που θα τους δίνει τα καλύτερα δυνατά πνευματικά, ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας και της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Οφείλουν να αγωνιστούν για ένα ........

σύστημα αξιολόγησης για όλους στα πανεπιστήμια, για πτυχία με αντίκρισμα και όχι πιστοποιητικά μελλοντικής ανεργίας, για τη λήψη μέτρων που θα αποτρέψουν τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, καθώς δεν βλέπουν να έχουν μέλλον στη χώρα μας.

Η νεολαία αυτές τις στιγμές καλείται να αναδείξει το συλλογικό αντίδοτο στην πολλαπλή κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας.

Αυτά είναι και τα στοιχεία και ιδανικά που διαπνέουν τους νέους της φοιτητικής παράταξης της ΠΑΣΠ. Αυτά είναι τα ιδανικά για τα οποία η ΠΑΣΠ θα παλέψει χωρίς συμβιβασμούς στα Πανεπιστήμια και την κοινωνία. Καλώ όλους τους φοιτητές και σπουδαστές να συμμετέχουν στις ερχόμενες φοιτητικές εκλογές και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Καλή τους δύναμη, καλό κουράγιο και καλό αγώνα!

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΝΤΙΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.