Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τριφυλία. Σύσκεψη στην Εισαγγελία για το παράνομο κάμπινγκ

Τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και την επιβολή των ποινών του νόμου συναποφάσισαν σε σύσκεψη χθες το μεσημέρι, στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας, ο Δήμος Τριφυλίας, αρχές και εκπρόσωποι εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Η σύσκεψη διεξήχθη μετά από ..........

πρωτοβουλία του δημάρχου Κώστα Κόλλια και σε αυτή συμμετείχαν, εκτός από το δήμαρχο, η εισαγγελέας Κυπαρισσίας, ο διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας, ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Κυπαρισσίας και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τσίγγανος και Γιάννης Φιλντίσης.

Όπως είπε στο «Θ» ο δήμαρχος Τριφυλίας, «συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα του συντονισμού των ενεργειών για την αντιμετώπιση του παράνομου κάμπινγκ. Αποφασίστηκε να γίνει μια προληπτική διαδικασία. Να τοποθετηθούν απαγορευτικές πινακίδες, να τυπωθεί και να διανεμηθεί φυλλάδιο στο οποίο θα αναφέρεται πως απαγορεύεται το παράνομο κάμπινγκ, ενώ θα αναφέρονται και οι ποινές που προβλέπει ο νόμος για τους παραβάτες. Στη συνέχεια θα γίνονται διαρκείς έλεγχοι και επιβολή ποινικών και οικονομικών κυρώσεων».

Θάρρος

2 σχόλια:

  1. Μάλιστα!!!!!
    Κύριε Δήμαρχε σωστός δεν λεω ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ να κοιτάξουμε και το γεγονός οτι ολοι αυτοι που κάνουν κάμπινγκ δεν ειναι πάντα τζαμπατζήδες αλλα άνθρωποι που λατρεύουν να ζουν στην φυση?
    Και ασφαλώς σαν τέτοιοι, μήπως???? ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?.... ειναι και αυτοι ενεργοί δασοφύλακες ?????Μήπως αντι να τους κυνηγάτε ολες εσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες καλό θα ήταν να τους αφήσετε να σας βοηθήσουν???
    Για δείτε το και απο αυτή την πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΥΣΗ , ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΘΕ ΠΤΥΧΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.