Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Χτυπήματα από γκλομπ στην πλάτη του 31χρονου Γιάννη Καυκά «βλέπει» ο ιατροδικαστής

Στην εντατική παραμένει ο Γιάννης Καυκάς, ο διαδηλωτής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς των ΜΑΤ στην γενική απεργία της 11ης Μαϊου και νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρατικού της Νίκαιας. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και ελεγχόμενη, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο διοικητής του νοσοκομείου, Χρήστος Ρέσσος, ενώ η διαπίστωση του ιατροδικαστή που εξέτασε τον 31χρονο, ενισχύει το ενδεχόμενο ενδεχόμενο τα δύο παρολίγο δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι του διαδηλωτή να προήλθαν από αστυνομικό χέρι.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν .........

για την κατάσταση της υγείας του διαδηλωτή, μέχρι στιγμής έχουν αποφευχθεί αξιόλογες επιπλοκές. Παραμένει ωστόσο διασωληνωμένος υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό, ενώ σήμερα θα διενεργηθεί νέα αξονική τομογραφία και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικές με τη συνέχιση της θεραπείας.

Η τελευταία αξονική τομογραφία που έγινε στον 31χρονο, έδειξε ένα ήπιο μετατραυματικό εγκεφαλικό οίδημα και παρουσία λίγων νέων αιματηρών στοιχείων στην περιοχή του αφαιρεθέντος αιματώματος.

Χτυπήματα από γκλομπ στην πλάτη του Γ. Καυκά «βλέπει» ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 31χρονο διαδηλωτή, διαπίστωσε δύο ισχυρά χτυπήματα από αμβλύ όργανο στο κεφάλι, τα οποία προκάλεσαν το υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Εκτός όμως από τα δύο αυτά χτυπήματα στο κεφάλι, διαπίστωσε επίσης ότι ο τραυματίας φέρει αρκετά χτυπήματα στην πλάτη τα οποία είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι προήλθαν από αστυνομικό γκλομπ.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στις φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Καυκάς είχε χάσει τελικά τη ζωή του, έκανε λόγο, εχθές, για στημένη φημολογία και για διασπορά ψευδών ειδήσεων.



TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.