Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Πολυτιμότερος ο Ανδρεόπουλος, σταματάει το ποδόσφαιρο ο Παναγιωτίδης!

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΙΠΝΟ

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά, από τις λίγες που θυμάμαι τόσο όμορφα, μέσα σε κλίμα ευχάριστο έως συγκινητικό, θα έλεγα» με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου την προχθεσινή εκδήλωση, με την οποία «έκλεισε», στο τουριστικό συγκρότημα «Μεσόγειος» στον Λαγκούβαρδο, η αγωνιστική περίοδος για την Εράνη.
Ελάχιστες ήταν οι απουσίες .......

ποδοσφαιριστών και παραγόντων, «παρών» ήταν φυσικά το τεχνικό δίδυμο Θοδωρής Ανδριόπουλος-Ανδρέας Ζόμπολος, χωρίς μάλιστα να λείψει και η αναφορά στον προκάτοχο του Ηλείου τεχνικού, Τάκη Παναγόπουλο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο στο πρώτο μισό και πλέον της σεζόν.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν ο πρόεδρος του φιλιατρινού συλλόγου, Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου και ο Τάκης Σταθόπουλος, το λόγο πήραν επίσης ο προπονητής Θ. Ανδριόπουλος και ο συνεργάτης του Ανδρ. Ζόμπολος, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών οι αρχηγοί Γιώργος Ανδρεόπουλος και Πολυνίκης Παναγιωτίδης.
Οι δυό τους αποδείχθηκαν τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης, καθώς ο πρώτος ήταν ο αποδέκτης του βραβείου για τον πολυτιμότερο παίκτη που έχει θεσμοθετήσει για τρίτη χρονιά η διοίκηση, ενώ ο δεύτερος ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ανδρεόπουλος: Σημαντικό γιατί είναι από τους συμπαίκτες μου…

Σε μια από τις προηγούμενες ψηφοφορίες για τον mvp της Εράνης, ο Γιώργος Ανδρεόπουλος είχε χάσει για μια ψήφο. Η επιλογή να μην ψηφίσει τον εαυτό του –και τότε, αλλά και τώρα- μπορεί να του στέρησε την πρώτη φορά την «ισοβαθμία», αλλά είναι ενδεικτική του χαρακτήρα του και του συλλογικού τρόπου με τον οποίο λειτουργεί, κάτι που εκτιμήθηκε από τους συμπαίκτες του, μαζί φυσικά με την αγωνιστική του προσφορά, με αποτέλεσμα την προχθεσινή δικαίωση και τον εμπλουτισμό της τροπαιοθήκης του με ένα κρυστάλλινο ομοίωμα ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Ανδρεόπουλος έχασε, λόγω τραυματισμού, μόλις ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ –αν και αμυντικός- πήρε τρεις κίτρινες κάρτες όλη τη χρονιά! Ο ίδιος ο Κυπαρίσσιος αμυντικός τόνισε στο «Θ»:
«Έχει μεγάλη σημασία για μένα το ότι επιλέχθηκα από τους συμπαίκτες μου. Με τον κόσμο έχουμε άλλη σχέση και σίγουρα μας αρέσει και μας βοηθάει με την παρουσία, αλλά βλέπει μόνο τα παιχνίδια. Με τα παιδιά και τους προπονητές είμαστε μαζί κάθε μέρα και στην ψήφο τους δεν μπορεί παρά να έπαιξε ρόλο η όλη παρουσία μου, όχι μόνο το αγωνιστικό μέρος, όπου σίγουρα υπήρχαν κι άλλοι καλύτεροι από μένα.

Είναι από τις πιο σημαντικές αναγνωρίσεις που έχω λάβει, σε μια δύσκολη χρονικά χρονιά, όπου ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το βραβείο πάει μαζί με την επιτυχία της παραμονής και σίγουρα δεν θα είχε καμία αξία αν δεν τα καταφέρναμε σαν ομάδα» καταλήγει ο Γιώργος Ανδρεόπουλος, που παρέλαβε το βραβείο του από τον γραμματέα του συλλόγου, Αλέξη Μιχαλακόπουλο (ψηφίστηκαν ακόμη οι Ηλίας Ντινιώτης, Θοδωρής Δασκαλάκης, Νίκος Κόλλιας και Παναγιώτης Κώτσος).

Παναγιωτίδης: Θα συνέχιζα μόνο στην Εράνη…

Μόλις στα 30 του χρόνια ο Πολυνίκης Παναγιωτίδης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Εράνη, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες, κυρίως Δ’ Εθνικής. Ξεκίνησε από την γενέτειρά του τη Βέροια και πιο συγκεκριμένα τον ΠΑΟ Κορυφής, ενώ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, υψηλότερο σταθμό είχε την μεγάλη ομάδα του νομού στην Γ’ Εθνική και ακόμα τον ΑΟ Κεφαλλονιάς/Ιθάκης, Πανθυρεατικό και Μεγαλόπολη. Με μοναδική πικρία το ότι θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική καριέρα ο Βορειοελλαδίτης μεσοαμυντικός αφήνει ελάχιστες πιθανότητες να ξαναμπεί στο γήπεδο, έστω και με μικρότερης κατηγορίας ομάδα που θα σήμαινε λιγότερες απαιτήσεις. Ο λόγος στον ίδιο…

«Πέρασα τα τρία καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια στα Φιλιατρά. Έχω δεθεί πολύ με τα παιδιά και τη διοίκηση, μου φέρθηκαν όλοι φοβερά. Δεν έχω κανένα παράπονο και φεύγω απολύτως ικανοποιημένος και γι’ αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Η Εράνη είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομικά, και οργανωτικά σε μεγάλο βαθμό, ομάδα που έχω συναντήσει και μόνο σε αυτήν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω.
Έχω κουραστεί όμως πολύ, σωματικά κυρίως από το ταξίδι Μεγαλόπολη-Φιλιατρά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ και οι προτεραιότητες έχουν πλέον αλλάξει για μένα. Αισθάνομαι ότι χρειάζομαι πολλή ξεκούραση, υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και φυσικά θέλω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και την κόρη μου» τονίζει στις δηλώσεις του ο Πολυνίκης Παναγιωτίδης.

Θάρρος

4 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Ο ΣΕΡ ΤΟΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ..
    ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ..
    ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΑΡ ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ..ΜΙΚΡΟΒΙΟ..
    ΚΑΙ Η VODAFONE ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..
    ΕΡΑΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΟ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΕΣ
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΑΝΑΡΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ... ΜΙΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.