Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γενική συνέλευση για τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων.

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι στη δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας Τέλος Άγρας.

Σύμφωνα με την ανκοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι: ........

1. Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ
2. Αρχιερεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο επισημαίνει πως όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να παρευρεθούν τη Κυριακή στην βιβλιοθήκη για το καλό της ομάδας.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια για τη δημιουργία μιας ομάδας με παιδιά μόνο από τη περιοχή και χωρίς να δαπανούνται χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για παίχτες από άλλες περιοχές φαίνεται ότι πέτυχε γι αυτό έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που είναι από τη περιοχή να παίζουν για την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι ακαδημίες της ομάδας αυτή τη στιγμή έχουν 50 παιδάκια από 8 εως 15 χρόνων ας μην τα καταστρέψουμε αφήνοντας τα στη τύχη τους, ας τα οδηγήσουμε στο αθλητισμό.

Ευχαριστώ

Αλεξανδρόπουλος Σάκης
Μελος ΔΣ ΑΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του Τέλου Αγρα να ορθοποδήσει με μια ισχυρή διοίκηση και στο καινούριο πρωτάθλημα να πρωταγωνιστήσει στην 1η Θέση και να ανεβεί ξανά στην Δ' Εθνική όπου του αξίζει να αγωνίζεται.
Ο Τέλος Άγρας είναι ένα ιστορικό Σωματείο και δεν του αρμόζει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.