Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

«Δεν πληρώνω» και στην Αττική Οδό.

Την επόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου τα μέλη της κίνησης θα σηκώσουν τις μπάρες στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου ώστε να είναι ελεύθερη η διέλευση των οδηγών.
Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα επικεντρωθεί κυρίως στη μεγαλύτερη «πύλη» της Αττικής Οδού, σε αυτήν που υπάρχει στη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισίας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Οι κινητοποιήσεις του κινήματος κατά των .......

διοδίων στην Αττική Οδό θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες βάσει προγράμματος που καταρτίζουν οι επιτροπές του Λεκανοπεδίου. Επισημαίνεται ότι το κίνημα «Δεν πληρώνω» υποστηρίζει πως οι ιδιώτες επενδυτές της Αττικής Οδού έχουν ήδη εξασφαλίσει το κέρδος που προέβλεπε η σύμβαση παραχώρησης, και επομένως το έργο θα πρέπει να επιστρέψει προς διαχείριση στο ελληνικό δημόσιο.

3 σχόλια:

  1. katantisate ahdia. ti den plirwnetai re noumera? den eginan erga stin attiki odo? o ergolavos apo thn tsepi tou gia thn psyxh ths manoulas tou to ekane to ergo? ante giati mas prhksate. eseis mhn plhrwnetai. alla kai mhn pernate an exete kwlo. na pate apo allou. emeis pou ueloume dromous tous plhrwnoume kai prname.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαντηση στον ΑΝΩΝΥΜΩ.ρε νουμερο αυτο που γινεται στην αττικη οδο γινεται πουθενα σε ολο το ευρωπαικο οδικο δικτυο,δηλ.αυτος που μπαινει απο την μαγουλα και παει αεροδρομιο να πληρωνει 2,80ε και το ιδιο να πληρωνει ο οδηγος που μπαινει στην εισοδο του κηφισου και βγαινει στην εξοδο αμαρουσιου .ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου καλέ δεν είναι έτσι όπως τα λες. Εσύ εγώ κ όλοι μας υποτίθεται ότι πληρώνουμε φόρους για να γίνονται όλα αυτά τα έργα. Γιατί να πληρώσω ξανά κάτι που έχω ήδη πληρώσει; Δεν φταίω εγώ αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν ήταν ικανή να εκπληρώσει ένα τέτοιο έργο, ή αν έφαγε τα λεφτά για να το κάνει. Εμένα, εσένα κ όλους μας δεν μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να το αναλάβει κάποια ξένη εταιρεία. Οπότε γιατί να πληρώσω κάποιον που δεν ήθελα; Και από την τελευταία φορά που θυμάμαι έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα!!! Επίσης, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα για την ελεύθερη μετακίνηση. Πληροφορήσου λίγο προτού προβείς σε τέτοιου είδους δηλώσεις κ σόξα σοι ο θεός το ελληνικό λεξιλόγιο είναι το πιο πλούσιο σε λέξεις από όλα όσα υπάρχουν και μπορείς να εκφραστείς πολύ πιο κόσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.