Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Συγχαρητήρια επιστολή Δράκου στον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρο Παπαθεοδώρου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος στον νεοεκλεγέντα πρύτανη του πανεπιστημίου Πελοποννήσου κο Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.
Στην επιστολή του ο Κος Δράκος επισημαίνει στον Κο παπαθεοδώρου ότι η εκλογή τους στην θέση του Πρύτανη αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την προώθηση των ζητημάτων της Παιδείας στην Περιφέρειά της Μεσσηνίας.
Τονίζει δε ότι η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θα συνεργαστεί για την βελτίωση των υποδομών αλλά και των όρων εκπαίδευσης των φοιτητών.

Αναλυτικά η επιστολή του Κου Δράκου έχει ως εξής: ........

Καλαμάτα 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΣ: τον Πρύτανη
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου

Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θεωρούμε ότι το κύρος, οι γνώσεις σας και η εξαιρετικά επιτυχής σας παρουσία στον Πανεπιστημιακό χώρο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την προώθηση των ζητημάτων της Παιδείας στην Περιφέρειά μας. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώνει την πνευματική-επιστημονική δράση της Περιφέρειάς μας και αποτελεί μοχλό για την αναπτυξιακή της πορεία και αναβάθμισή της.

Θα συνεργαστούμε για την βελτίωση των υποδομών αλλά και των όρων εκπαίδευσης, καθώς επίσης και για την διεκδίκηση νέων έργων, προγραμμάτων και εκπαιδευτικών δυνατοτήτων, ακόμα και για τη συνεχή αναβάθμιση των πνευματικού ιδρύματος, στο οποίο πολλά ελπίζει και επενδύει για το μέλλον της η περιοχή μας.

Κύριε Καθηγητά,

Το έργο που αναλαμβάνετε είναι δύσκολο… Είναι όμως και μια πρόκληση ιστορική, πνευματική και αναπτυξιακή για την πρόοδο της πατρίδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτύχετε.

Σας ευχόμεθα καλή δύναμη και ευόδωση της υψηλής αυτής νέας σας αποστολής.


Ο Νομάρχης Μεσσηνίας
Δημήτρης Δράκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.