Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Διακοπές ρεύματος λόγω εργασιών σε περιοχές της Καλαμάτας, Πυλίας, Φιλιατρών.

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας της Πυλίας και των Φιλιατρών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26, την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας οι διακοπές θα αφορούν τις εξής περιοχές:.......

α) Την Κυριακή θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8 έως τις 10.30 το πρωί στην περιοχή της Καλαμάτας μεταξύ των οδών Αριστομένους, Πολυχάρους, Αριστοδήμου και Βαλαωρίτου.
Και από τις 11 έως τη 1.30 το μεσημέρι, στην περιοχή μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου, Ασκληπιού, Βασ. Σοφίας και Αριστοδήμου.

β) Τη Δευτέρα θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι στη Στενωσιά και στην Κουκουνάρα.
Και από τις 12.30 μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα χωριά Γλυφάδα, Παπούλια, Πλάτανο, Μυρσινοχώρι, Νερόμυλο και Ριζόμυλο.

γ) Την Τρίτη 28 Μαΐου θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8 έως τις 11 το πρωί στην περιοχή της Καλαμάτας μεταξύ των οδών Ναυαρίνου, Υψηλάντη, Κρήτης και Εθνικού Σταδίου.

Και από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο δυτικό τμήμα της πόλης των Φιλιατρών από την πλατεία μέχρι το Λιμενάρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε., θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

*Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.