Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Λαμπαδηδρομία Ολυμπία-Τσακώνα;
Το αίτημα παραμένει «ζεστό» και σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος χρηματοδότησης, έτσι ώστε ο δρόμος να φτάσει μέχρι τη Μεσσηνία, διαβεβαίωσε ο Τζαβάρας τον Νίκα


Μετά την υπογραφή, τον περασμένο μήνα, της συμφωνίας ,........

μεταξύ Δημοσίου και παραχωρησιούχων/ κατασκευαστών της Ολυμπίας Οδού, ξεκίνησαν οι εργασίες του άξονα στο τμήμα Κόρινθος- Πάτρα.

Το ερώτημα που «έκαιγε» την Ηλεία και τη Μεσσηνία ήταν τι θα γίνει με το υπόλοιπο τμήμα του έργου...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"ΜΥΡΙΣΑΝ" απολύσεις και στους Δήμους! Το ΥΠ.ΕΣ. με έγγραφο-τελεσίγραφο ζητεί νέα απογραφή των δημοτικών υπαλλήλων κατά εκπαιδευτική βαθμίδα με διαδικασίες εξπρές μέχρι 31 Μαΐου.
Αντιδρά η ΚΕΔΕ - Τι δηλώνει ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παν. Νίκας.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα της σημερινής "ΦΩΝΗΣ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ γιοκ φέτος στην Τριφυλία καθώς η Οργανωτική Επιτροπή ανέστειλε για το 2013 τη διοργάνωση επικαλούμενη την οικονομική κρίση.
ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ενότητα καλούν όλους τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής στην Καλαμάτα τα μέλη της Προσωρινής Επιτροπής του υπό ίδρυση Συλλόγου.
ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ χθες στην Τρίπολη υπό τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαν. Αγγελάκα για την πυροπροστασία την καλοκαιρινή περίοδο. Ο κ. Αγγελάκας θα ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό απο τους Δήμους για τα έξοδα και τα κονδύλια των διαχειριστών.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ για όλη τη Μεσσηνία ο δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας στην Περιφέρεια και στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Για την Περιφέρεια η έρευνα και η καινοτομία αποτελέεί προτεραιότητα, δήλωσε ο Π. Τατούλης, τονίζοντας οτι επενδύει σ' αυτά η Περιφέρεια γιατί προσδίδουν υπεραξία στην τοπική οικονομία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Καλαμάτας Παν. Νίκα επόμενη προτεραιότητα για τους οδικούς άξονες αποτελεί ο δρόμος προς τη Μάνη, τουλάχιστον στα όρια του Δήμου Καλαμάτας.
ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ σήμερα στο Δημοτικό Πάρκο του ΟΣΕ η 2η Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας.
ΟΙ "ΕΡΑΣΤΕΣ" του δημαρχιακού θώκου της Καλαμάτας πολλαπλασιάζονται...
ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μπρεδήμα στα συνεχή χτυπήματα απο τον Γ. Παναγόπουλο της "Ελευθερίας".


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.