Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΑΛΛΑ...ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ...

ΕΝΑ σοβαρό τροχαίο το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο σημειώθηκε στο κόμβο του Καλο νερού εγείροντας όμως διαμαρτυρίες από την περιοχή για την ασσυνενοησία των αρμοδίων υγειονομικών υπηρεσιών όπως τουλάχιστον καταγγέλει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα ήταν μετά τις 12 το μεσημέρι όταν .........

ο 32χρονος Γ.Χρ. οδηγώντας μια μηχανή μεγάλου κυβισμού κατευθυνοταν πρός την Πάτρα ενώ εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ένα ζευγάρι αλλδαπών που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο επιχειρώντας όμως για άγνωστο λόγο να περάσει την κεντρική λωρίδα.

Σε δευτερόλεπτα σημειώθηκε η πλαγιοετωπική σύγκρουση της μοτοσυκλέττας με το ΙΧ με αποτέλεσμα αιμόφυρτος να πέσει στο έδαφος ο νεαρός 32χρονος.
Οι κάτοικοι και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καλονερού Σπύρος Παπαηλιού που έτυχε να ήταν παρών στο περιστατικό είπαν στο www.kyparissianews.com ότι ειδοποίησαν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που είναι ο κοντινότερος υγειονομικός σχηματισμός για ασθενοφόρο αλλά όπως μας κατήγγειλε αρνήθηκαν ζητώντας να έρθει ασθενοφόρο απο το ΕΚΑΒ που βρίσκεται στα...Φιλιατρά.

Το αποτέλεσμα ήταν όπως καταγγέλει μαζί με κατοίκους να παταλάβει τον τραυματία μετά απο μισή ώρα και περισσότερο ώστε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου έχει υποβληθεί σε εξετάσεις. Ομως η απορία παραμένει διότι το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου θα μπορούσε να έρθει στο μισό χρόνο και λιγότερο και αν το περιστατικό ήταν σοβαρότερο θα μπορούσε να εξαρτηθεί η ζωή του άτυχου τραυματία από την ταχεία διακομιδή του.
Αλήθεια κε Μπόζο έχουμε απάντηση για το περιστατικό;

Radio 936

ΣΧΟΛΙΟ
Γιατί παρακαλώ ο κοντινότερος σταθμός υγειονομικής φροντίδας ο οποίος διαθέτει 3 ή 4 ασθενοφόρα τα οποία κάθονται δεν πήγε που ήταν πολύ πιο κοντά και είπαν να πάει το ΕΚΑΒ από τα Φιλιατρά;
Αν είναι έτσι να τους πάρει το ΕΚΑΒ τα ασθενοφόρα που τους έχει παραχωρήσει και να μείνουν με εκείνα που έχουν από Δωρεές. Νομίζω δυο είναι; Να μείνουν με αυτά.
Άκου να έρθει το ΕΚΑΒ από τα Φιλιατρά στον διπλάσιο και βάλε χρόνο από το να πήγαινε από την Κυπαρισσία. Ρε δεν πάτε καλά εκεί στο νοσοκομείο....

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΙΚΑΝΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΒ ΓΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5-6 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Κ ΟΧΙ ΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.