Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη: Ερώτημα προς την κ. Βιβή Παντελάκη

Αγαπητό Φιλιατρά News.

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να υποβάλω κάποια ερωτήματα προς την κ. Βιβή Παντελάκη σχετικά με τα πολιτιστικά δρώμενα στονΔήμο Τριφυλίας και ιδιαιτέρως στα Φιλιατρά.
Διάβασα το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων - ο θεός να το κάνει - και είδα κάποια πράγματα τα οποία με έβαλαν σε προβληματισμό και θα ήθελα η κυρία Παντελάκη να μου απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα......

1. Από πότε ρε παιδιά οι χοροεσπερίδες (Αγίας Κυριακής και Αγρίλη) αποτελούν πολιτιστικές εκδηλώσεις; Είναι το φαγοπότι πολιτισμός ή πολιτιστικό δρώμενο; Θα τρελαθούμε κυρία Παντελάκη; Και πως περιλαμβάνονται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου;

2. Η βραδυά φιλοξενείας γιατί ντε και καλά θα πρέπει να γίνεται στο πάρκο της Βλαχέρνας;
Γιατι να μην γίνει στην πλατεία της πόλης, μιας και θα υπάρχει η φιλαρμονική να δουλέψουν και τα μαγαζιά της πόλης, από τα οποία σημειωτέων ζουν οικογένειες;
Θέλετε παραδείγματα καταστημάτων της πλατείας κυρία Παντελάκη;
Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί στο πάρκο της βλαχέρνας και όχι στην πλατεία μας;

Κυρία Παντελάκη μπορείτε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ στα ερωτήματα μου;
Παρακαλώ τους διαχειριστές να μην δημοσιεύσουν τα στοιχεία μου.

Ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΟ
ΟΚ το σεβόμαστε και δεν τα δημοσιεύουμε.


7 σχόλια:

  1. Το φαγοπότι αγαπητέ φίλε είναι μεγάλος πολιτισμός και όχι μόνο.
    Έπρεπε να χρεοκωπίσουμε και μετά να σταματήσουμε τα φαγοπότια για τους κολλητούς.
    Σε ότι αφορά την Κα Παντελάκη παραγματικά αξιόλογη Κα αλλά και καλά να προβληθούμε και να χαλάμε λεφτά την στιγμή που δεν έχουμε.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ¨Οποιος νομίζει ότι θέλει πολιτιστικές εκδηλώσεις ας το κάνει με ιδίο κόστος.
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Κα Παντελάκη σημαίνει καθαριότητα
    αφθονία νερού κλπ και όχι να μαζεύουμε τους κουλτουριαρέους.
    Εδ'ω ο Δήμος δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο γται τα αποριματοφόρα και εμείς θα το παίζουμε δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολιτισμος σημαινει αποκατασταση των πλακων του πεζοδρομιου στο παρκο της βλαχερνας και καθαρισμος ρειθοκραψεδων αυτα δεν τα βλεπει η κ παντελακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο κέντρο υγείας Φιλιατρών γίνεται κάθε μέρα της τρελλής. Μία αγροτική γιατρός και σκοτωμός από τούς ασθενείς..Είναι ποτέ δυνατόν? Τι κατάντια είναι αυτή? Φιλιατρινοί ήρθε η ώρα γιά ξεσηκωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτισμός σημαίνει ΦΩΣ.Παρτε καμμιά λάμπα πρώτα και ούχι αυτά τα κλεφτοφάναρα που βάζουνε οι ηλεκτρολόγοι.
    Πολιτισμός σημαίνει καθαρή πλατεία απο βρωμιαρέους,για να κάνεις εκεί τις πολιτιστικές εκδηλώσεις φίλε ανώνυμε με το άρθρο.
    Πολιτισμός σημαίνει και ίση μεταχείρηση.Οχι επειδή δεν έχουμε ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ να είμαστε δευτεροι!
    Πολιτισμός σημαίνει πολλά ακόμα αλλα κάνει ζέστη και λέω να παω για μπάνιο.
    ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΞΗΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ(ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΤΗΣ..ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ..ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΜΕΝΟ(ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 4ΩΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΣΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2000€ ΝΥΠΙΑΓΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ)Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Η"ΦΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-ΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ Η"ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΩ ΛΙΓΑΚΙ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ.. ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΡΑΓΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ??ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΛΙΑ ΚΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυρια παντελακη οταν δωσετε μια απαντηση σε αυτα να δωσετε και μια απαντηση στο γιατι δεν συμπεριλαμβανετε στις πολιτηστικες εκδηλοσεις τον θερινο σηνεμα που φετος οπως και καθε χρονο μας εξεπλιτη ευχαριστα με της τοσο καλες ταινιες που παρουσιαζει και προβαλει!!!!μα ειναι ποτε δυνατον να βαζετε στισ πολιτιστικες εκδηλοσεις τα φαγοποτια στον αγριλη και την αγια κυριακη και τον θερινο σηνεμα να τον εχετε εξω??? τι εγινε κυρια παντελακη??? δεν εχετε την αναλογη προβολη απο αυτη την εκδηλοση???? γιατι ειναι του πυρσου??? ε??? δεν εχετε την αναλογη δοξα που θα επιθημουσατε??? αχχχχχχ..... κριμα.... κριμααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ;

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.