Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα διοδίων από ταξιτζήδες

Έρευνα για το αδίκημα της παράνομης βίας εκ μέρους αυτοκινητιστών ταξί, διέταξε το πρωί η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις στα διόδια.

Αντικείμενο της νέας έρευνας αποτελεί το άνοιγμα των διοδίων από τους οδηγούς ταξί, που έχει σημειωθεί σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα την ελεύθερη διέλευση οχημάτων.

Η Ελένη Ράϊκου, με έγγραφο της δίνει εντολή.........

στην αστυνομία να διερευνήσει αν διαπράχθηκε το αδίκημα της παράνομης βίας και να εντοπίσει τους υπαίτιους.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν τις καταγραφές από το κύκλωμα καμερών που είναι εγκατεστημένο στα διόδια ενώ θα εξετάσουν, ως μάρτυρες, υπαλλήλους των διοδίων.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Μπόμπολας έχει χάσει αρκετά εκατομμύρια από την τσέπη του με τις ελεύθερες διελεύσεις οχημάτων από τα διόδια που ανοίγουν οι ταξιτζήδες και ζητάει τώρα από την δικαιοσύνη... (λέμε τώρα) να τον βοηθήσει να μην χάνει άλλα χρήματα.

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ,ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΓΩΝΗΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ (ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ)ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.