Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τι συμβαίνει με την παραλία στο Στόμιο;

Μια περίεργη καταγγελία πήραμε χθές στα χέρια μας και άνθρωπός μας την έψαξε και την βρήκε σωστή.
Η παραλία στο Στόμιο θυμίζουμε ότι φέτος δεν μπόρεσε να δημοπρατηθεί λόγω κάποιου κωλύματος από ένα εξαιρετικώς επείγον έγγραφο υπ’ αριθμ. πρωτ. 2195, 31-05-2011, που υπογράφει η διευθύντρια της ΛΗ’ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Καλαμάτας, αρχαιολόγος Ξένη Αραπογιάννη, που απαγόρευε να στηθεί καντίνα στην συγκεκριμένη παραλία.

Χθες άνθρωπος μας μετά την ..........

καταγγελία που πήραμε πήγε στο Στόμιο όπου εκεί διαπίστωσε ότι έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες για σκιά με τα γνωστά φοινικόκλαδα ενώ σύμφωνα με την καταγγελία έχουν μεταφερθεί ξύλα για το στήσιμο της καντίνας.

Πριν δύο χρόνια (το 2009) ο Δήμος Φιλιατρών είχε δημοπρατήσει το Στόμιο για την δημιουργία καντίνας. Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης σύμφωνα με την προκήρυξη ήταν για δυο χρόνια και έληγε το 2010. Ανάδοχος της μίσθωσης είχε αναδειχθεί ο κ. Σουρέτης Δημήτρης.

Απο το 2011 και μετά, για την καντίνα στο Στόμιο θα γινόταν νέα Δημοπρασία φέτος.

Όμως λόγω του εγγράφου της Αρχαιολογικής υπηρεσίας η φετινή δημοπρασία παρουσίασε κολλήματα με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην έχει γίνει.

Αυτές τις ημέρες χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως διαδικασία δημοπρασίας και ανάδειξης αναδόχου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάποιος πάει παράνομα και παράτυπα να στήσει καντίνα στο Στόμιο Φυσικά χωρίς να πληρώσει στον Δήμο το αντίτιμο που θα προέκυπτε απο την δημοπρασία και την προσφορά των ενδιαφερομένων.
Έτσι λοιπόν άνθρωπος μας μετά την καταγγελία που έφτασε σε μας πήγε έλεγξε και διαπίστωσε την αλήθεια και οι φωτογραφίες μαζί με το Video αποτελούν ντοκουμέντα.

Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον είναι τα ακόλουθα:

Έγινε διαγωνισμός του Υπουργείου ή παράνομα και αυθαίρετα ο προηγούμενος καντινιέρης στήνει την καντίνα;

Τι κάνει ο Δήμος Τριφυλίας, το Λιμενικό και η Κτηματική Υπηρεσία;

Παραβαίνουν τα καθήκοντά τους που είναι να ελέγχουν και να προφυλάσσουν την παραλία από παρανομίες και αυθαιρεσίες;

Τι λέει για τις παρανομίες και αυθαιρεσίες η Αρχαιολογική Υπηρεσία που υποτίθεται ότι με ο έγγραφο της πάει να διαφυλάξει τα ανύπαρκτα αρχαία

Οι παραλίες είναι τσιφλίκι του καθενός και όποιος γουστάρει πάει και στήνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει;

Ο Δήμος Τριφυλίας και ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας γνωρίζει για το θέμα;

Ο Αντιδήμαρχος κ Τσίγγανος, που είναι των πολεοδομικών – τεχνικών θεμάτων γνωρίζει κάτι για το θέμα;

Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος γνωρίζει μήπως εκείνος τίποτα;

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών κ. Στάμος γνωρίζει τίποτα;

Κανένας δε γνωρίζει ή όλοι ξέρουν αλλά σιωπούν, γιατί έτσι βολεύει;

Το Θέμα πάντως δεν τελειώνει εδώ. Θα το συνεχίσουμε.

Και για να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα για να μην μας κατηγορήσει κανένας ότι δεν θέλουμε την καντίνα στο Στόμιο.

Την καντίνα την θέλουμε και μακάρι να στήνονταν όχι μία αλλά 101 καντίνες.

Θέλουμε να γίνει ΝΟΜΙΜΑ και μετά από Δημοπρασία. Να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλοι ενδιαφερόμενοι, αν υπάρχουν και όποιος την πάρει, την πήρε!

θα επανέλθουμε.....

Δείτε Video και φωτογραφίες από το Στόμιο.

Κ. Δήμαρχε Ελπίζω να επιβάλετε την νομιμότητα έτσι ώστε και καντίνα να γίνει και η Δημοπρασία. Αλλά πρωτίστως η Νομιμότητα.






17 σχόλια:

  1. kai ti eistai ro0fianoi mia wraia paralia kai tha thn xalasate kala ekane o anrthropos kai estise ompreles kai as stisi kai kantina palio ro0fianoi ton filiatron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχαια στο στομιο??????? τι?? βρηκανε το ταφο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ????
    Τη σκαφιζεται ο νους του ανθρωπου θεε μου !!!
    κατι μου μυριζει,,,,,μηπως υπαρχει κανενα παραθυρακι για να βγαλουν κανενα κονδυλι ευρω ..μηπως λεω ..,μηπως δεν πρεπει να πηγαινουμε για μπανιο στη μοναδικη θαλασσα
    των ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ 8:15
    Είναι παράνομες οι τοποθετήσεις ομπρελών και λοιπών χωρίς να έχει γίνει δημοπρασία. Η παραλία του Στομίου δεν είναι τσιφλίκι κανενός πρώην καντινιέρη που η σύμβαση του έχει λήξει να στήνει όποτε γουστάρει.
    και εξ αλλου είπαμε ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.
    Αλλα που να το δεις εσυ.

    Αυτα τα στησίματα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ο εισαγγελέας και οι αρχές να επέμβουν άμεσα και να κόψουν πολλά και πολυ βαριά πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα κανανε ρε 8:15 τα παιδια και εβγαλαν το θεμα. και εφοσδον δεν εχει υπαρξει δημοπρασια για το στομιο δεν εχει υπαρξει τιποτα και ο τυπος παει να βγαλει λεφτα χωρις να δωσει μια καλα κανανε και τον καταγγειλαν.
    Δεν καταλαβα δηλαδη. Γιατι ειναι ρουφιανοι οι διαχειριστες του φιλιατρα νιουζ; Επειδη εβγαλαν ενα θεμα που ειναι αληθεια; Εχουν στοιχεια και το εβγαλαν. Φωτογραφιες βιντο που δειχνει την αυθερεσια του κυριου ταδε.
    Μπραβο σας παιδια. Καλα κανατε και βγαλατε στην επιφανεια το θεμα με το στομιο.
    Μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ξεχασουμε οτι προπερσυ ΕΣΕΙΣ διαφημιζατε το παρτυ της τοπικης σας ομαδας στην συγκεκριμενη καντινα και ηρθατε μαλιστα σε αντιπαραθεση με τοπικη εφημεριδα γιατι δε το διαφημισε ????

    Τοτε ηταν καλος ο καντινιερης??

    Στην Δημαρχια πηρατε να τσεκαρετε αν εγινε καμια διαδικασια ή μονο για μπανιο στο Στομιο πηγατε και το πεζεται ρεπορτερς???

    Φτανει ποια ρε παιδες το ρουφιανιλικι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι και πέρσι διαφημίσαμε το party της Εράνης και μάλιστα με ηχητικό αρχείο και θα το διαφημίζουμε και φέτος γιατί είναι η ομάδα της πόλης μας που μας κάνει υπερήφανους. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;;;;
    Ο καντινιέρης τότε ήταν νομιμος και είχε μισθώσει τον χώρο. ΦΕΤΟΣ δεν εγινε καμία απολυτως δημοπρασία λόγω της άσχετης ΛΗ Εφορίας με τα δήθεν αρχαία που εχει η συγκεκριμένη παραλία.
    Να μας τα δείξουν οι αγράμματοι και αστοιχείωτοι της ΛΗ' Εφορείας αρχαιοτήτων Καλαμάτας για να τα δούμε κι εμείς τα αρχαία που δήθεν υπάρχουν στο Στόμιο.

    Και ενω δεν έγινε κανένας διαγωνισμός ο Περσινός καντινιέρης αποφάσισε να βγέλει λεφτά χωρίς να πληρώσει μια στον Δήμο. Λες και έστηνε στο τσιφλίκι του.
    Εμας μας ήρθε καταγγελία, την ελέγξαμε ήταν σωστή και βγάλαμε σήμερα το θέμα.

    Τώρα ελπίζουμε να κινηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Λιμενικό, Δήμος, κτηματική εταιρία του Δημοσίου....

    Όσο για το ρουφιανιλίκι που μας λες... Στο επιστρέφουμε.
    μακάρι να στηθούν οχι μια αλλα 101 καντίνες ΝΟΜΙΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΦΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΧΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις ομπρέλες καλά τοποθετήθηκαν. Και ομορφαίνουν και εξυπηρετούν και δείχνουν μία οργανωμένη παραλία.

    Τώρα για το άλλο ρε παιδιά, μήπως φτιάχνουν Πύργο για Ναυαγοσώστες; Κάτι τέτοιο μου θυμίζει... για καντίνα δεν μου μοιάζει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά δεν πρόλαβε να φτιάξει την καντίνα. Οι φωτο είναι από χθες 12 Ιουλίου. Και αυτή την στιγμή το συζητάει η μισή πλατεία. Μέλος της διαχείρισης είναι έξω και ακούει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΟΛΑΛΑ!!!!
    ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.,,ΔΕΝ ΜΑΣ,Χ@@@@@ΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!!ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τό τάφο της ζουρλομαρίας του στομίου βρήκανε ,αυτα ειναι τα αρχαια φιλοι απο την καλαματα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.. 1)ΤΟ 1982 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ..)ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.. 2)ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΥΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΝ ..ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΗΝΙΘΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΚΗ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΙΑ.. ΑΘΟΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ... 3) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΗΡΟΝΕΤΕ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΑΠΟΜΗΧΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΡΕΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΕΤΕ... ΤΟ ΨΗΤΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ... ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΕΤΗ ΠΗΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΟΥΣ??ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΛΙΑ ΠΗΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΡΙΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΡΕΤΗ ΠΗΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ???ΙΣΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΜΩΣ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΒΑΒΑ...ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΗΚΙΓΟΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ...???? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΑ..ΑΟΣΜΑ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.. ΚΟΙΤΑ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ... Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΗΛΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ..?ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΝΣΙΟΜΑΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΤΗ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΗΛΙΚΗ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ.. ΗΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΛΟΚ ΗΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ουυυυυυυυυυ να χαθητε να χαθητε λαμογια καλαματιανοι,, εσεις και αρχαια σας,,αφου κοψατε τα τεραστια πουρναρια για να καθαρισετε λεει το στομιο (επι δημαρχειας αλκη) τωρα βρικατε τα αρχαια,,,,,,αυτα να ψαξετε να βριτε με ρεπορταζ και θα δειτε ποσο βρωμα υπαρχει φιλοι του φιλιατραnews!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΞΥΓΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΛΙΩΤΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.
    ΚΛΩΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΟΣΚΙ ΜΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ,ΞΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ,ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ.ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΒΙΛΙΤΣΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΑΙΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΡΗΤΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΔΙΨΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. THN AMΜΟΛΗΨΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ..

    ΜΟΝΟ Η ΠΕΛΑΓΙΑ ...ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ!!!

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΖΟΥΡΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. an parei thn kantina tou stomiou xoris diagonismo o kurios soureths tote kurie kollia ua prepei na eisai enas tioytos tou politikou synferontos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.