Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αμφισβητεί την δημοκρατικότητα του Τατούλη ο Αντιπεριφερειάρχης Κορίθνου Δέδες

Για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση ο αντιπεριφερειάρχης βγαίνει ουσιαστικά μπροστά και στηρίζει τον Χρήστο Μαλαπάνη που παραιτήθηκε χθές.

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Χ. Μαλαπάνη, ο κ. Δέδες δήλωσε τα εξής:

« Η παραίτηση του εκλεγμένου ........

Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Χρήστου Μαλαπάνη, αποτελεί πολιτική πράξη βαρύνουσας σημασίας, με άμεση αναφορά στη συνοχή της παράταξης « Νέα Πελοπόννησος ».

Αναδεικνύει ταυτόχρονα, με εμφαντικό τρόπο, το ζήτημα της δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας, των συλλογικών και ατομικών οργάνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η προσπάθεια, να συνδυαστεί η παραίτηση, με δήθεν «εξυπηρέτηση συμφερόντων », δε χρειάζεται αντίκρουση.

Αδιάψευστος μάρτυρας του ανεπίληπτου ήθους και της πολιτικής εντιμότητας του Χρήστου Μαλαπάνη, αποτελεί η επί τρεις δεκαετίες διαδρομή του στο δημόσιο βίο.

Προβάλλει ωστόσο, επιτακτική η ανάγκη, για ευρύ και ειλικρινή διάλογο που θα καταλήξει σε γρήγορες αποφάσεις για την αποκατάσταση του κύρους, της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας των Περιφερειακών οργάνων ».

Ο κ. Δέδες χωρίς περιστροφές θέτει θέμα δημοκρατικής λειτουργίας τόσο του περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη όσο και την παράταξης της πλειοψηφίας..

Εϊναι ουσιαστικά ο πρώτος που ανοίγει δημόσια το θέμα της δημοκρατικής λειτουργίας και δικαιώνει όλους όσους καιρό τώρα έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Τατούλης έχει κάνει την περιφέρεια προσωπική του υπόθεση και υπάρχει μόνο ένας ρόλος ο δικός του.

Μας κάνει εντύπωση που ο Δέδες βγαίνει μπροστά διότι για όσους καταλαβαίνουν έληξε η περίοδος χάριτος ...και πλέον μετά τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε σε παραίτηση ο Χρήστος Μαλαπάνης τα πράγματα έφτασαν σε οριακό σημείο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας τον οποίο χθές κύκλοι της Τρίπολης έδειξαν ως τον επόμενο που..θα έχει την τύχη του Μαλαπάνη περνά στην αντεπίθεση και θέτει πέρα από το θέμα της δημοκρατικής λειτουργίας της των οργάνων και του περιφερειάρχη και ζήτημα ηθικής για τον τρόπο που προσπάθησαν να πλήξουν την αξιοπρέπεια του Μεσσήνιου πολιτικού άνδρα.

Μετά από αυτή την παρέμβαση ΒΟΜΒΑ του Δέδε όλα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται με τον τρόπο που κινείται ο κ. Τατούλης ακόμα και να τον πάει στα άκρα...!

Πάντως σε κάθε περίπτωση όλα κρέμονται σε μία κλωστή για την πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου και πολλά θα κριθούν τις επόμενες ώρες και μέρες..!

MoriasNews

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ...ΛΑ.Ο.Σ. ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΑΤΟΥΛΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.