Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Βούρος: "Δεν ψηφίζω νέα μέτρα θα πάω σπίτι μου"

Την αντίθεση του με τη λήψη νέων οικονομικών μέτρων εξέφρασε ο Γιάννης Βούρος, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο παραίτησης του τον Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο ράδιο 9, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά πως “τι πάει να πει νέα μέτρα, να το μεταφράσουμε.
Να κόψω από τον πατέρα μου άλλο .........

ένα κατοστάρικο από τη σύνταξη; Δεν θα το κάνω. Θα πάω σπίτι μου.”

Ο ίδιος ωστόσο έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού οικονομικών λέγοντας ότι “έχω εμπιστοσύνη όχι μόνο στο κομμάτι που αφορά στην οικονομική του επάρκεια και στις ικανότητές του, έχω εμπιστοσύνη στο πολιτικό ον που λέγεται Βενιζέλος και επειδή η λύση πολιτική θα είναι και όχι οικονομική.”

Κατέληξε πως “εγώ τον άκουσα και ψύχραιμο και αποφασισμένο ότι ήρθε η ώρα το πιστόλι που είναι πάνω στο τραπέζι επιτέλους, όχι να χρησιμοποιηθεί, απλώς κάποιος να ανοίξει το μύλο και να δει ότι είναι γεμάτο. Χαίρομαι που επιτέλους επιβεβαιώνονται κάποιοι άνθρωποι που έλεγαν «πάμε να δούμε συνολικά το πρόβλημα, πάμε να δούμε το ευρωομόλογο.”

Cosmo.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Μελόδραμμα εξαιρετικά κακοπαιγμένο από τον Γιάννη Βούρο. Είσαι και συ ένας από τους πράσινους προδότες της Ελλάδας αφού ψήφισες το μεσοπρόθεσμο. Δεν ήξερες τι έγραφε Γιαννάκη; Την υπογραφή σου και κάτι άλλο να ξέρεις που τα βάζεις Γιάννη. Είσαι αδικαιολόγητος και πας να την σκαπουλάρεις. ΠΑΝΤΑ θα φέρεις τον τίτλο του προδότη της Ελλάδας.
Οσο για την Εδρα σου και να παραιτηθείς και να πας σπίτι σου κάποιος άλλος θα έρθει οπότε πάλι θα κόψουν του μπαμπάκα την σύνταξη.
ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Ο λαός σε εσένα έδωσε την Έδρα. Όχι στον Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.