Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ζωντανά σήμερα στις 10:30 το βράδυ η συναυλία των νικητών του Greek idol Π.Τσακαλάκου και Μαλού Κυριακοπούλου στην Καλαμάτα.

LIVE μέσα απο το BEST και το Φιλιατρά News.

Ζωντανά στις 10:30 το βράδυ θα μεταδοθεί απο την τηλεόραση Βest Καλαμάτας η συναυλία των νικητών του Greek idol Π.Τσακαλάκου και Μαλού Κυριακοπούλου που θα γίνει στο AQUA CLUB του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα.
Η μετάδοση της συναυλίας θα γίνει τόσο απο ..........

τηλεοράσεως στις συχνότητες της τηλεορασης BEST αλλα και απο το internet μέσω Live Streaming.
Οι αναγνώστες του Φιλιατρά News θα έχουν την δυνατότητα να δούν μέσω ειδικού Embed Code την τηλεόραση best που θα μεταδίσει την συναυλία ζωντανά.

Παρακαλούνται όσοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη στην τηλεόραση τους το κανάλι best να δουν την συναυλία απο εκεί ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την δυνατότητα και σε Μεσσήνιους που είναι εκτός Μεσσηνίας να το δουν μέσω του internet.

7 σχόλια:

  1. auto einai sigouro h to akousate pouthena? px se kanena trapezaki sthn plateia ths kalamatas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον γράφε Ελληνικά....
    Δεύτερον το βράδυ στις 10:30 όπως εχει ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί η συναυλία αυτή.

    Οσο για τα τραπεζάκια που λες στην καλαμάτα... μάθε πρώτα τι έγινε πρίν την συναυλία του Ρέμου στην καλαμάτα και μετά ειρωνίες. Αν δεν ξέρεις μην έχεις άποψη σε παρακαλώ.

    Anyway το βράδυ θα δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H νέα δημοσίευση με τον embed Code για την παρακολούθηση της συναυλίας θα γίνει στις 10:15.
    Συντονιστείτε στο Φιλιατρά News.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερη πολιτιστική προσφάρα. Για να δεις την κατασταση μιας χωρας κοιτα το επιπεδο της μουσικης. Κακεχτυπο αμερικάνικων και Ευρωπαικων σοου, που σαι ρε Μαρκο ρε Χιωτη ρε Δελια ρε ΣΙδηροπουλε και όλοι εσείς οι παλαιότερη η νεότεροι, που μετα απο τοσα χρόνια εκφράζετε ακόμα τον Ελληνα, τώρα τραγούδια της εβδομαδας με χαζο γκομενες και αγορακια αμφιλεγόμενου ανδρισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα τραγούδια της εβδομαδας με χαζο γκομενες και αγορακια αμφιλεγόμενου ανδρισμου.
    Πω Πω ΑΝΤΡΑ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!
    Πρόσεξε μην σου πέσει κάτω κανένα γραμμάριο από τον ανδρισμό σου και τον έχεις λειψό μετά.....

    *Τι ...... διαβάζω ο άνθρωπος απογευματιάτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tετοιά μουσικη που προμοταρεις αδελφε, καλα χριστούγεννα, και μαλλον πρέπει να είσαι παντελως άσχετος και όχι μόνο από μουσική, γιατι γενικά κολλάς στα πιο ακυρα και ποτε στην ουσία.... δηλαδή είναι μουσική αυτή που παράγουν τα greek idol κτλ, για πές μου κάποια κομμάτια που έμειναν απο τον πρώτο κύκλο αυτών των show,στην Αγγλία τουλάχιστον αυτοί που βγήκαν π.χ. Leona Lewis έμειναν.Παντως φαινεται και απο το γενικοτερο σχολιασμο, εκτος απο τον πρωην και τον mh..κατι εαν θυμάμαι καλά δεν νομίζω οτι κάποιος άλλος μπορεί να αρθρώσει σοβαρό λόγο έκει μεσα, όλο μια ψευτο μαγκία είναι οι απαντήσεις σου χωρίς κανένα υπόβαθρο. Όσο για την συγχρονη ελληνική μουσική υπάρχουν κάποια καλά γρούπ απο Hip hop έως rock και έντεχνα αλλά δεν θα στα γράψω γιατί θα σου φανούν ΚΙΝΕΖΙΚΑ και δεν θα τα μάθεις γιατί δεν θα στα δείξει το mega και ο Antenna
    και εαν απαντήσεις προσπάθησε να σκεφτείς πριν αρχίσει τα σώπα ρε μ... και τα λοιπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω σου είπα:
    Πρόσεξε μην σου πέσει κάτω κανένα γραμμάριο από τον ανδρισμό σου και τον έχεις λειψό μετά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.