Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δημήτρης Κουσελάς: Να μην κλεισουν τα ΕΛΤΑ Διαβολιτσίου

Επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Χρήστο Βαρσάμη, απέστειλε χθες ο Υφυπουργός οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο των ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι.

Στην επιστολή του ο κ. Κουσελάς αναφέρει τις ανάγκες αλλά και την μεγάλη έκταση που εξυπηρετεί το εν λόγω γραφείο προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρει.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: ........

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους αλλά και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Οιχαλίας και αφορά στην εύρυθμη λειτουργία των ταχυδρομικών υπηρεσιών της περιοχής. Πρόκειται για το επικείμενο σφράγισμα του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης των τρεχουσών υποχρεώσεών μεγάλου αριθμού κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Το εν λόγω υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εξυπηρετεί τους κατοίκους δεκατεσσάρων τοπικών διαμερισμάτων του τ. Δήμου Ανδανίας και ενός μεγάλου δημοτικού διαμερίσματος του τ. Δήμου Μελιγαλά, με μεγάλο όγκο εργασιών που διεκπεραιώνονται από δύο υπαλλήλους, ενώ στο παρελθόν απασχολούντο τέσσερις.
Δεδομένου ότι αφ’ ενός το 70% του εξυπηρετούμενου πληθυσμού είναι ηλικιωμένοι πολίτες, αφ’ ετέρου ότι το συγκοινωνιακό δίκτυο της περιοχής έχει αποδυναμωθεί, είναι, πιστεύω, προφανές το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται για τη στοιχειώδη εξυπηρέτηση των πολιτών, σε περίπτωση που κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ.
Κατόπιν αυτών, σας παρακαλώ θερμά να επιληφθείτε του ζητήματος και να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να μην κλείσουν τα ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι, κάτι που αποτελεί ανάγκη και επιθυμία των συμπολιτών μου.»

Σημειώνουμε ότι την εν λόγω επιστολή ο κ. Κουσελάς κοινοποίησε στον ενδιαφερόμενο Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Φίλιππο Μπάμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.