Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Θετικό το εγχείρημα για ενδυνάμωση της αγοράς

Στα πλαίσια του εγχειρήματος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από τις επιχειρήσεις του νομού και την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/12 στην Κυπαρισσία και την Τετάρτη 8/12 στους Γαργαλιάνους, δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις.

Ο επιχειρηματικός κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου που αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Οι συμμετέχοντες, αρχικά ενημερώθηκαν ........

για τα αποτελέσματα της έρευνας (SWOT ανάλυση των αδύνατων και δυνατών σημείων της Μεσσηνίας) που διεξήχθη σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας, από 15 Ιουνίου έως 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Στη συνέχεια με συντονιστή τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γ. Καραμπάτο, παρακολούθησαν μία λεπτομερή ανάλυση του Σχεδίου Δράσης του Επιμελητηρίου και της Στρατηγικής που θα ακολουθηθεί, γνώρισαν από κοντά όλα τα στελέχη και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου, που μαζί με τον Οικονομικό Επόπτη κ. Κων/νο Καστόρα απαρτίζουν την ομάδα έργου του εγχειρήματος.

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων και της ομάδας του Επιμελητηρίου, πάνω σε σημαντικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την εποχή τον επιχειρηματικό κόσμο.
Στην εκδήλωση της Κυπαρισσίας συμμετείχε και η θεατρική ομάδα του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, η οποία παρουσίασε το θεατρικό έργο «Το νου στο λογαριασμό σας» που διακρίθηκε στον “1ο Διαγωνισμό Μεσσήνιου Έφηβου Καταναλωτή 2010” του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετείχε ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κων/νος Κόλλιας, ο οποίος χαιρέτησε κι αναγνώρισε την συντονισμένη αυτή προσπάθεια και δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο Επιμελητήριο αναγνωρίζοντας τη σημασία της “Συμμαχίας για την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς”, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.