Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

“Δεν μπορεί να κρίνουν άλλοι τα αποτελέσματα”

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΕΝΓΚΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πυρ και μανία με το διαιτητή Γιαννόπουλο και τον α’ βοηθό Γεωργακό-
πουλο από την Αρκαδία είναι στα Φιλιατρά, καθώς θεωρούν ότι η διαιτη-
σία καταδίκασε την Εράνη στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Δ’
εθνικής, και μάλιστα εντός έδρας, με 1-2 από το Διαγόρα Βραχνέικων. Αυτό ήταν το τέταρτο κατά σειρά παιχνίδι στο οποίο η Εράνη αδικείται από τη διαιτησία και έκανε τον Πατρίκ Ενγκεμά να ξεσπάσει.

Ο προπονητής της ομάδας, που δε μιλά ποτέ για τους “άρχοντες” των αναμετρήσεων, χθες δεν μπορούσε να μην σταθεί στα σημαντικότατα λάθη που έγιναν.
Αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι στον .....

Τσιριγώτη στο 20’ που δεν δόθηκε και το γκολ -οφσάιντ- που πέτυχε ο Διαγόρας και ισοφάρισε αρχικά σε 1-1.

“Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία, αλλά αυτό που έγινε την Κυριακή είναι χοντρό. Έχουμε μόνο 5 βαθμούς και είναι αδικία. Δεν μπορούμε να βάζουμε και την ψυχή μας και να αδικούμαστε έτσι. Δεν μπορεί να κρίνουν άλλοι τα αποτελέσματα. Με το Τσιλιβί μας ακύρωσαν καθαρό γκολ, στα Κρέστενα δεν μας έδωσαν πέναλτι του Γεωργιόπουλου, στις Κροκεές μας ακύρωσαν καθαρό γκολ αλλά δόξα τω Θεώ κερδίσαμε, και με το Διαγόρα μέτρησαν γκολ δύο μέτρα οφσάιντ!
Χάσαμε σ’ αυτό το σημείο την αυτοσυγκέντρωσή μας και την πειθαρχία. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Να μας το πουν τότε να μην κάνουμε προπονήσεις. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και έχουμε μόνο 5 βαθμούς», καταλήγει στο ξέσπασμά του ο Πατρίκ Ενγκεμά.

Η Εράνη μετά από αυτή την ήττα υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας και έχει να αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον Ατρόμητο Λάππα που φιγουράρει μαζί με τον Πανηλειακό και το Ζαβλάνι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Εκτός πλάνων για το εν λόγω ματς είναι ο τιμωρημένος Κόλλιας, ενώ τραυματίας παραμένει ο Χρονόπουλος.

Ανακοίνωση - καταγγελία για τη διαιτησία

Για οφθαλμοφανή αδικία χωρίς τέλος κάνει λόγο η Εράνη σε ανακοίνωση - καταγγελία για τη διατησία που εξέδωσε χθες με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Διαγόρα Βραχνέικων. Η διοίκηση των Φιλιατρινών θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την εξαίρεση του Αρκάδα διαιτητή Γιαννόπουλου από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών εκφράζει την αγανάκτησή του για την σφαγιαστική διατησία των “κυρίων” Γιαννόπουλου και του πρώτου βοηθού Γεωργακόπουλου του Συνδέσμου Αρκαδίας.
Οι εν λόγω διαιτητές με τις αποφάσεις τους έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση - παραποίηση του αποτελέσματος του αγώνος.
Κατόπιν τούτου το σωματείο μας επιφυλάσσεται για όλες τις νόμιμες ενέργειες που θα διαφυλάξουν τα συμφέροντά του.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτή η διαιτησία είναι η τέταρτη κατά σειρά που καταδικάζει την ομάδα μας. Πέναλτι που δεν καταλογίζεται, γκολ κανονικά που ακυρώνονται, είναι αποδείξεις μιας οφθαλμοφανούς αδικίας που φαίνεται να μην έχει τέλος.

Τελειώνοντας θα θέλαμε ύστερα από όλα αυτά κάποιοι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιηθούν και να δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς που αγωνίζονται να παλέψουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.