Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΕΡΑΝΗ 2-1 Δύσκολη πρόκριση για τους Φιλιατρινούς

Ηττημένη αλλά με το... εισιτήριο της πρόκρισης έφυγε χθες από την Καλαμάτα η Εράνη.
Η φιλιατρινή ομάδα έχασε με 2-1 από τον Α.Ο. Φαραί στον δεύτερο επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όμως προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού χάρη στη νίκη της με 2- 0 στα Φιλιατρά στην πρώτη αναμέτρηση.
Ετσι, θα διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο με το Μεσσηνιακό (που απέκλεισε τον Τέλο Αγρα) την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Η Εράνη θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν αποκλείστηκε στο γήπεδο του Στρατοπέδου, αφού ο Α.Ο. Φαραί ήταν ανώτερος, ισοφάρισε στο 51’ το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) και μπορούσε την πρόκριση.
Ενα λάθος όμως του τερματοφύλακα Γαϊτανάρου στο 70’ έφερε το 2-1 και αυτό το γκολ ήταν που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Εράνης.
Μιας Εράνης που είχε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν και .........

που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε τη διαφορά της μίας κατηγορίας που τη χωρίζει από τον αντίπαλό της.
Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και σε πολύ καλή μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ξεχώρισαν ο Πατσιώτης στην άμυνα που καθάριζε όλες τις φάσεις και ο Ψωρομύτης στην επίθεση, όπου πέτυχε ένα φοβερό γκολ στο 25’ και δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην ήδη προβληματική άμυνα των Φιλιατρινών που ευθύνεται για το δεύτερο γκολ.

Φάσεις και γκολ

15’ Ο Ανδρουτσόπουλος θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή για να περάσει η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23’ Νέο σουτ (συρτό) του Ανδρουτσόπουλου, ο Αλεξανδρόπουλος θα διώξει σε κόρνερ.
25’ Ο Ψωρομύτης με σουτ από τα 30 μέτρα και πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ της Εράνης που προφανώς θα περίμενε σέντρα και όχι σουτ από τον Ψωρομύτη 1-0.
26’ Ατομική προσπάθεια Ζώκου σουτ άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
51’ Ο γκολκίπερ Αλεξανδρόπουλος, αντί να τροφοδοτήσει τον Γιάννη, στέλνει την μπάλα στο πόδι του Ντινιώτη που είναι με πλάτη, η μπάλα στρώνεται στον Αλεξανδρόπουλο που από δεξιά πασάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Παναγιωτίδης δεν διώχνει την μπάλα και επερχόμενος ο Ανδρουτσόπουλος κάνει με πλασέ το 2- 0.
54’ Φάουλ Αναστασόπουλου από αριστερά, κεφαλιά Ασημακόπουλου, ο Γαϊτανάρος εκτινάσεται στη γωνία του και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
70’ Σέντρα Πιχιγιόνι από δεξιά, Πατσιώτης και Νικολόπουλος διεκδικούν την μπάλα και από την κόντρα η μπάλα καταλήγει στον Γαϊτανάρο που όμως θα τη χάσει μέσα από τα χέρια του και με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο θα γίνει το τελικό 2-1.
77΄‘ Σέντρα Αλεξανδρόπουλου, κεφαλιά Ψωρομύτη άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
85’ Ο Κόλλιας θα βρεθεί τετ α τετ με τον Γαϊτανάρο που θα αποκρούσει.
87’ Εντυπωσιακή ενέργεια Ψωρομύτη που περνά 3 παίκτες, πασάρει στον Ανδρουτσόπουλο ο οποίος από κοντά δεν πλασάρει όπως θα ήθελε και η ευκαιρία χάνεται.
90’ Σουτ Νικολόπουλου σε κόρνερ ο Γαϊτανάρος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τούς Κυριακόπουλο, Κότσαρη.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Γαϊτανάρος, Πατσιώτης, Ελευθεριάδης, Στασινός, Κορδελάκος, Κουτουμάνος, Κλ. Αλεξανδρόπουλος (88’ Ξυνός), Ανδρουτσόπουλος, Πουλόπουλος (82’ Μωράκης), Καρλαύτης (45’ λ.τρ Σερεμέτης), Ψωρομύτης.

ΕΡΑΝΗ: Π. Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Γιάννης, Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Ανεστόπουλος (59’ Τσώνης), Αναστασόπουλος, Κώτσος, Ασημακόπουλος, Νικολόπουλος (91’ Σπυρόπουλος), Ζώκος (71’ λ. τρ Κόλλιας).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.