Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Επίσημη στήριξη Μπακούρου απο το ΚΙΝΑΛ

Ο Τομέας Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ, υπό τον Γ. Καμίνη, η οποία έχει αναλάβει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι στους δύο υποψήφιους δημάρχους σε Τριφυλία και Πύλου Νέστορος τους .....

κ.κ. Σωτήρη Μπακούρο, και Ηλία Κανάκη, αντίστοιχα για τις εκλογές του Μαΐου.

Το Δελτίο Τύπου που απεστάλη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας αναφέρει επακριβώς:

Σας κοινοποιώ το δελτίου τύπου του τομέα αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής υπό τον Γιώργο Καμίνη όπου δίνει εκτός των άλλων, την στήριξη για τους δήμους Τριφυλίας και Πύλου Νέστορος για τον νόμο μας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής:

• Για τον Δήμο Πετρούπολης, στον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Λάππα.

• Για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κανάκη.

• Για τον Δήμο Τριφυλίας, στον υποψήφιο Δήμαρχο Σωτήρη Μπακούρο.

• Για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κατσένη.

• Για τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, στον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Στέφα.

Προς διευκρίνηση και αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΥΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για την απόφαση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής να μην στηρίξει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο για τον νομό Μεσσηνίας, διευκρινίζουμε ότι την απόφαση για τα χρίσματα σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, την έχει ο κεντρικός τομέας αυτοδιοίκησης υπό τον Γιώργο Καμίνη και φυσικά σε τελικό στάδιο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κινήματος. Ο χαρακτήρας και η θέση των νομαρχιακών επιτροπών έχει μόνο χαρακτήρα υπομνήματος προς τα κεντρικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, από όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις και για αυτό το λόγο δεν δόθηκε και κανένα δελτίο τύπου στη δημοσιότητα.

Ούτως ειπείν, οποιαδήποτε αιτήματα στη νομαρχιακή επιτροπή της Μεσσηνίας για πολιτική ή κομματική στήριξη παραπέμπονται στα παραπάνω όργανα.

Θυμίζουμε ότι με προηγούμενη ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Τριφυλίας του ΚΙΝΑΛ είχε γνωστοποιήσει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ.
Αν μη τι άλλο η χθεσινή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αφήνει τελείως ξεκρέμαστη την συντονιστική Επιτροπή Τριφυλίας και ιδίως τον Πρόεδρο κ Γεωργιόπουλο και Γριβοκωστόπουλο.

Το μόνο σίγουρο μετά και από αυτήν την εξέλιξη είναι ότι θα πρέπει να αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο κ Γριβοκωστόπουλος Χαράλαμπος παραιτήθηκε από το ΚΙΝΑΛ.
Και το ερώτημα είναι θα υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.