Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας: Καμία συζήτηση - επαφή του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινο ψηφοδέλτιο στην Τριφυλία

Η συντονιστική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας σε συνεδρίαση μεταξύ άλλων αποφάσισε την εξής ανακοίνωση:

Με αφορμή αυθαίρετων ανακοινώσεων, σχολίων και συναντήσεων, περί δημιουργίας κοινού μετώπου, μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ0, για .....

τη συγκρότηση Συνδυασμού Κεντροαριστερών Προοδευτικών Δυνάμεων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για το δήμο Τριφυλίας,καθώς και για την αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζουμε,για άλλη μια φορά ότι:

Ουδέποτε κάναμε διεργασίες η συναντήσεις, ως συντονιστική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ με το ΣΥΡΙΖΑ, για τη δημιουργία κοινού Προοδευτικού μετώπου, εν όψειν αυτοδιοικητικών εκλογών, αν κάποιοι κάνουν η έχουν κάνει συναντήσεις με οποιονδήποτε, το δικαίωμα αυτό, το αντλούν από το Σύνταγμα και όχι από κανέναν άλλον.
Άλλωστε δεν μας αφορά.
Πάγια θέση μας ήταν , είναι και παραμένει η ίδια με τις θέσεις των Ανώτατων οργάνων και της Προέδρου μας κ. Φώφης Γεννηματά .

Ξεκαθάρισε η πρόεδρος σε όλους τους τόνους ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συνεργασίας με τα θεσμικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και τους εκφραστές του, αυτό όμως δεν ισχύει για τους απλούς Δημοκρατικούς Προοδευτικούς Πολίτες.
Θυμίζουμε ότι το ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας έχει Συντονιστική Επιτροπή,νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη από τα Μέλη και τους Φίλους του Κινήματος, μέσω της οποίας μπορεί ο κάθε Δημοκρατικός Πολίτης να εκφραστεί ελεύθερα .

Δεν θα επιτρέψουμε σε κάθε αυτό αποκαλούμενο η αυτοβαπτιζόμενο κομματάρχη,να παραγοντίζει και να ενεργεί εξωθεσμικά.
Κατά συνέπεια όλα όσα έχουν γραφτεί η ανακοινωθεί για το παραπάνω θέμα,
είναι αναληθή, αυθαίρετα και ανυπόστατα και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς,μη έχοντας σχέση με το Κίνημα Αλλαγής,αλλά προφανώς άλλων συμφερόντων.

Η Συντονιστική Επιτροπή,με νεότερη ανακοίνωση της θα επανέλθει και θα ενημέρωση επίσημα τα Μέλη και τους Φίλους του Κινήματος Αλλαγής ,σε ότι αφορά τη στάση μας, για της Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τριφυλίας.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας

Με τιμή
Ο Συντονιστής
Κωνσταντίνος Γεωργιοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.