Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής.

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από σύντομη .....

νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου, καθώς από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή, ενώ είχαν αναπτύξει και οικογενειακούς δεσμούς καθώς ήταν κουμπάροι.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένος, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι «ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάστασή του, τους τελευταίους 2-3 μήνες και δυστυχώς πριν από λίγη ώρα κατέληξε».

Mε μακρά πορεία στη δημοσιογραφία ο Βασίλης Λυριτζής έγινε ευρύτερα γνωστός από τα πρώτα χρόνια του θρυλικού Flash 9.61, αρχικά με το απογευματινό μαγκαζίνο του σταθμού και αργότερα παρέα με τον Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή ζώνη.

Η επιτυχία της ραδιοφωνικής τους εκπομπής ήταν μεγάλη και δεν πέρασε απαρατήρητη από την κρατική τηλεόραση με αποτέλεσμα το 2002 να μεταπηδήσουν με τον Δημήτρη Οικονόμου στην τηλεόραση της ΝΕΤ με την «Πρώτη Γραμμή».

Το 2010 η εκπομπή «μετακόμισε» στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Το 2017 ο Βασίλης Λυριτζής αποχώρησε από το ΣΚΑΪ για να αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη το πρωινό 7-10 του Real 97.8.

Παράλληλα, μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες, έγραφε για την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».

NewsBomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.