Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Με Απόφαση του ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών στηρίζει το αίτημα Αυτονόμησης του Δήμου Φιλιατρών

Ευήκοα ώτα στην κοινωνία των Φιλιατρών έχει βρει το αίτημα που είχε υποβάλει ο Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών (κλίκ) και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας κ. Κώστας Σαρματζής καθώς μετά τον ......

Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών που στήριξε με απόφαση του το αίτημα του κ Σαρματζή, (κλίκ) σήμερα ήρθε και έτερη απόφαση στήριξης του αιτήματος για αυτοδιοίκητο Δήμο Φιλιατρών από τον Αγροτικό Σύλλογο της Πόλης.
Θυμίζουμε ότι και ο γράφων με άρθρο του στήριξε εξ' αρχής το αίτημα του κ Σαρματζή για αυτονόμηση και επαναδημιουργία του ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κλίκ)

Η Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών που αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών, τους βουλευτές του Νομού και τις Κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων αναφέρει τα εξής:

Σήμερα στα Φιλιατρά το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Αποφάσισε ομόφωνα να ταχθεί υπέρ της επαναφοράς του αυτοδιοίκητου (Δήμος Φιλιατρών).
Η συγκεκριμένη απόφαση Δεν είναι συνέπεια ενός τοπικισμού ούτε έχει Σχέση με καμία αντιπαλότητα με τις όμορες πόλεις.
Τα Φιλιατρά ως πόλη, είναι το δεύτερο θερμοκηπιακό κέντρο στην Ελλάδα. Ένας τεράστιος Ελαιώνας, ταυτόχρονα δε τόπος παραγωγής υπέρπρώιμων εξαγώγιμων κηπευτικών π.χ. καρπουζιού αγγουριού κλπ

Επίσης δε, είναι η δεύτερη σε πληθυσμό μετά την Καλαμάτα πόλη της Μεσσηνίας
Τα Φιλιατρά είναι μία πόλη με τεράστια συνεισφορά στην τοπική και εθνική οικονομία από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

            Ο πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας
  Αθανασόπουλος Βασιλειος                                 Καναβός Αριστοτέλης

ΣΧΟΛΙΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες αποφάσεις συλλόγων για στήριξη στο αίτημα για αυτονόμηση του Δήμου Φιλιατρών.
Αντε με το καλό!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.