Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Κοινή Γραμμή Τατούλη - Μπακογιάννη!!!

«Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε τις απόψεις του κ. Κώστα Μπακογιάννη, υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ανιψιού του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αυτές .....

εκφράστηκαν σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε "την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας απόστασης ανάμεσα στο κόμμα και την αυτοδιοίκηση", ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε ότι "η μη απόδοση κομματικών χρισμάτων ενισχύει την αυτοδιοίκηση και την επίτευξη ευρύτερων συμμαχιών. Η αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα. Εμένα με ενδιαφέρει η στήριξη της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών".

Τις απόψεις αυτές τις υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και παραμένουμε σταθερά πιστοί σε αυτές.

Έχουμε ρητά δηλώσει και το έχουμε εφαρμόσει στην πράξη ότι η αυτοδιοίκηση και οι Περιφέρειες αποτελούν συνταγματικά αυτοτελή και διακριτό θεσμό σε σχέση με την Κυβέρνηση και δεν αποτελούν το μακρύ της χέρι.

Συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε με όλες τις Κυβερνήσεις, ως οφείλουμε για το καλό των πολιτών, εφαρμόζουμε ωστόσο το δικό μας πολιτικό πρόγραμμα, αυτό που έχουμε συμφωνήσει με τους πολίτες.

ΣΧΟΛΙΟ
Και επειδή ο κ Μπακογιάννης ΠΡΑΓΜΑΤΙ έχει πει αυτά που αναφέρονται (είναι καταγεγραμμένα σε ιστοσελίδες ειδήσεων) μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά για το θέμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.