Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Παπαφωτίου: Το «άλλοθι» των μηδισάντων αποκαλύπτει τις προθέσεις!

Χρόνο φαίνεται πως θέλησαν να κερδίσουν οι παρατάξεις που δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη αφού στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν η «καυτή πατάτα» των απορριμμάτων, χρόνο που θα εξασφάλιζε ίσως μια καλύτερη ......

στρατηγική για το πώς θα πράξουν ώστε να μην εκτεθούν!

Διότι, να επικαλείται κανείς τις ημέρες, τις ώρες, τον χρόνο αποστολής προσκλήσεων και εισηγήσεων υποτιμά το λιγότερο την νοημοσύνη των Πελοποννησίων αφού ανάλογες διαμαρτυρίες πολλάκις έχουν την ώρα των συνεδριάσεων καταγραφεί, ουδέποτε όμως έχει υπάρξει αποχή! Η ίδια φιλοσοφία βέβαια έχει ενσκήψει και στους συμβούλους που αποσχίστηκαν από την παράταξη της Διοίκησης αφού, έχοντας όλο το προηγούμενο διάστημα υπερψηφίσει, καλούνται – ειδικά όσοι ήδη ανακοινώθηκαν με το ψηφοδέλτιο του κ.Νίκα και να αντιπολιτευτούν (εν μια νυκτί) την περιφερειακή αρχή αλλά και να μην εκτεθούν προσωπικά πράγμα το οποίο θα συμβεί εάν τώρα αναδιπλωθούν!

Κανείς εδώ βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνά πως ο ίδιος ο κ.Νίκας έχει ορίσει το έργο των απορριμμάτων και την ΣΔΙΤ ως μονόδρομο αναγνωρίζοντας την επιτυχία της αρχής προσφάτως μάλιστα από το συνέδριο του Μυστρά.
Δείτε σχετικό θέμα: (Εύσημα Νίκα σε Τατούλη από το Μυστρά).
Θα βάλουν αναχώματα λοιπόν οι κύριοι κύριοι περιφερειακοί που δεν είναι ανεξάρτητοι αλλά πλέον πολιτεύονται με τον κ.Νίκα;

«Έψαχναν άλλοθι για να μην ψηφίσουν το θέμα για τα σκουπίδια» θα δηλώσει ο Απόστολος Παπαφωτίου μιλώντας ευθαρσώς για προσωπικές επιδιώξεις και για «σατραπίες» που ετάχθησαν στους μηδίσαντες!

«Θέλησαν ν αποκρύψουν ότι στόχος τους και προσωπική τους επιδίωξη είναι, όχι να πετύχει η Πελοπόννησος αλλά ν αποτύχει ο Τατούλης! Εργάζονται από κοινού γι αυτόν το σκοπό και πλέον αποκαλύφθηκαν! Γιατί η πολιτική έχει ένα καλό! Αποκαλύπτει την ψυχή, την προσωπικότητα, την σκέψη και τον ρόλο σου. Οι μηδίσαντες μπήκαν εύκολα και ευνοϊκά στην αυλή του κ.Νίκα γιατί τους έταξε ενθυμούμενος τον ποιητή, «σατραπίες και άλλα τέτοια». Οφείλουν να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Εξελέγησαν με τον συνδυασμό του κ.Τατούλη! Ειδικά εκείνοι που είναι υποψήφιοι με τον κ.Νίκα οφείλουν να παραδώσουν την έδρα τους!» καταλήγει ο κ.Παπαφωτίου.

Ο χρόνος βέβαια τελειώνει, η συνεδρίαση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και οι προθέσεις, ο ρόλος, οι επιδιώξεις όλων θα καταγραφούν επίσημα στο όργανο στο οποίο εκπροσωπούν τους Πελοποννήσιους και όχι υποψηφίους, κόμματα ή προσωπικές φιλοδοξίες, ειδικά εκείνων που κατήλθαν το 2014 με σύνθημα “”Το έργο μας εγγύηση για το μέλλον” και δεν είδαν παρα μόνον 6 μήνες πριν τις εκλογές πως…όλα γίνονταν λάθος!

morias News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.