Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Πόλεμος ΝΔ κατά Τατούλη – Φαβορί ο νυν περιφερειάρχης για νέα νίκη

Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη. Κομματικά στελέχη σε Αρκαδία, Αργολίδα και Μεσσηνία δέχονται μηνύματα από τα κεντρικά με την προειδοποίηση ότι «όποιος στις εκλογές στηρίξει με .....

οποιονδήποτε τρόπο τον νυν περιφερειάρχη θα τεθεί εκτός κόμματος», όπως αποκαλύπτει το paron.gr

Προ ημερών, στη συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο βουλευτής Κ. Βλάσσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όποιος ψηφίσει τον Τατούλη ψηφίζει κάποιον που καθυβρίζει τον Κυρ. Μητσοτάκη».

Ο «πόλεμος» δεν σταματάει εδώ: Παράγοντες του κόμματος προαναγγέλλουν αποκαλύψεις για κρούσματα κακοδιαχείρισης και φωτογραφικούς διαγωνισμούς από την περιφέρεια τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το paron.gr η μπάλα θα πάρει και την κόρη του κ. Τατούλη, καθώς θα βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη άραγε;

Πάντως πολιτικοί παρατηρητές στα της περιφέρειας Πελοποννήσου εκτιμούν ότι με τις υποψηφιότητες που έχουν πλέον γίνει γνωστές και τις στηρίξεις των κομμάτων ο νυν περιφερειάρχης είναι φαβορί και για νέα νίκη καθώς φαίνεται ότι θα είναι στο β΄γύρο και ότι εκεί έχει προβάδισμα απένταντι σε όποια κομματική υποψηφιότητα έχει απέναντί του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι Τατούλης (ανεξάρτητος) , Δέδες (ΣΥΡΙΖΑ) και Νίκας (Νέα Δημοκρατία) είναι οι 3 υποψηφιότητες που θα παλέψουν για τις 2 θέσεις χωρίς όμως κανένας να εμφανίζει πολύ μεγάλη δυναμική. Μόνη περίπτωση να χάσει ο Τατούλης θεωρείται η προοπτική να μείνει εκτός β΄γύρου και σ αυτή την περίπτωση φαβορί θα είναι ο κ.Νίκας (νυν δήμαρχος Καλαμάτας με τη Νέα Δημοκρατία)

ΣΧΟΛΙΟ
Για να κανει έτσι η ΝΔ και να λυσάει κατα Τατούλη, έχουν δει ήδη και ΞΕΡΟΥΝ ότι το άλογο τους ο Νίκας είναι είναι κουτσό άλογο.
Το μετάνιωσαν που τον επέλεξαν? Ας τον λουστούν έως το τέλος.
Είχαν δυνατό χαρτί για την Περιφέρεια Πελοποννησου. Δεν το θέλησαν. Γιατι ο Πέτρος Τατούλης είναι δυνατό χαρτί, έχει κανει πολλά έργα και ο κόσμος τα βλέπει και τα ζει.
Ας πρόσεχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.